Super frisk. Til Lidl Pris
Kyllingesnitzel med græske citronkartofler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kartofler kartoffel1 kg kg
olivenolie olivenolie0,5 dl dl
citroner citron
(revet skal fra)
1
citronersaft citronsaft
(friskpresset)
1,5 dl dl
boullion boullion
(fx høns)
2,5 dl dl
hvidløg hvidløg6 fed fed
oregano oregano0,5 spsk. spsk.
salt salt1 tsk. tsk.
kyllingelårfilet kyllingelårfilet420 g g
rasp rasp2 dl dl
Salt og peber Salt og peber
chiliflager chiliflager1 spsk. spsk.
provencekrydderi provencekrydderi1 spsk. spsk.
fedtstof til stegning fedtstof til stegning

Kyllingeschnitzel med græske citronkartofler

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(153)

Opskriften

  1. Skræl kartofler og skær dem i halve.
  2. Kom dem i en skål og vend dem grundigt sammen med olie, citronskal og -saft, bouillon, presset hvidløg, oregano og salt.
  3. Kom alt i en bradepande og bag kartoflerne i ovnen ved 200 °C i 35-40 minutter til kartoflerne er møre og gyldne og væden næsten er fordampet.
  4. Krydr lårfileterne med salt og peber.
  5. Rør rasp med chili og provencekrydderi og vend kyllingestykkerne grundigt heri.
  6. Steg dem på en pande i fedtstof til de er gyldne og gennemstegte ca. 4 minutter på hver side og server dem straks med de varme kartofler.