
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKyllingeschnitzel med græske citronkartofler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skræl kartofler og skær dem i halve.
- Kom dem i en skål og vend dem grundigt sammen med olie, citronskal og -saft, bouillon, presset hvidløg, oregano og salt.
- Kom alt i en bradepande og bag kartoflerne i ovnen ved 200 °C i 35-40 minutter til kartoflerne er møre og gyldne og væden næsten er fordampet.
- Krydr lårfileterne med salt og peber.
- Rør rasp med chili og provencekrydderi og vend kyllingestykkerne grundigt heri.
- Steg dem på en pande i fedtstof til de er gyldne og gennemstegte ca. 4 minutter på hver side og server dem straks med de varme kartofler.