Kyllingemuffins til børnenes madpakker eller aftensmad

Kyllingemuffins til børnenes madpakker eller aftensmad image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

6 stk.
    • 1   spsk. olivenolie
    • 1   kyllingebryst
    • 150   g bacon
    • 1   rød peberfrugt
    • 1   squash
    • 6   æg
    • 1   dl mælk eller fløde
    • 50   g græskarkerner sesamfrø

Forberedelse

    Tænd ovnen på 200 grader. Kom kyllingebrystet på en varm pande med lidt olivenolie, og steg den, indtil den er gennemstegt. Sæt kyllingen til side for at køle af. Skær bacon, rød peber, squash og kylling i små tern. Pisk æg og mælk/fløde sammen i en lille skål, og tilsæt bacon, rød peber, squash og kylling, så alle ingredienserne blandes sammen. Hæld det forsigtigt over i muffinformene. Formene skal kun være omkring 2/3 fyldt, så der er plads til, at det kan hæve i ovnen. Giv dem 25-30 min i ovnen, og servér dem varme til aftensmaden, eller pak dem ned i madpakken til frokost.

    Tip

    Du kan udskifte grøntsagerne med andre og teste forskellige smagsvarianter. Alt fra bønner til løg og gulerødder smager godt i disse muffins.