Super frisk. Til Lidl Pris
Kylling i karry

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g kyllingebrystfileter kyllingebrystfilet
2 spsk. spsk. smør smør
1 løg løg
1 æbler æble
2 fed fed hvidløg hvidløg
1 tommel tommel ingefær ingefær
1 - 2 spsk. spsk. karry karry
2 spsk. spsk. hvedemel hvedemel
l l boullion boullion
(kylling)
1 dl dl sødmælk sødmælk
1 dl dl piskefløde piskefløde

Tilbehør

4 ris ris
(fx fuldkorns basmatiris)
1 æbler æble
1 håndfulde håndfuld rosiner rosin
1 håndfulde håndfuld persille persille

Kylling i karry

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(25)

Sådan gør du

Tilbehør

Kog ris efter pakkens anvisning.

Kylling i karry

Skær kyllingekød i grove tern.

Pil og hak løget fint. Skyl æblet, fjern kernehuset, og riv det groft. Riv ingefær og hvidløg fint.

Smelt smør i en stor gryden. Stegførst karrypulveret et par minutter - det giver en god smag, når karry ristes lidt. Tilsæt dernæst løg, æble, hvidløg og ingefær, og lad det stege med, indtil løgene bliver bløde.

Tilsæt kyllingetern til gryden. Vend rundt og brun dem på alle sider.Tilsæt mel, og vend rundt, så det fordeler sig i gryden. Hæld dernæst bouillon, mælk og fløde i gryden.

Lad saucen koge op, og lad den simre i 10 minutter, inden retten smages til. Imens retten koger kan du forberede dine toppings: æbleskiver, rosiner, persille, peanuts, eller hvad du har lyst til.

Servér med ris og toppings.

Udarbejdet af emma martiny