Super frisk. Til Lidl Pris
Kylling i karry

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kyllingebrystfileter kyllingebrystfilet500 g g
smør smør2 spsk. spsk.
løg løg1
æbler æble1
hvidløg hvidløg2 fed fed
ingefær ingefær1 tommel tommel
karry karry1 - 2 spsk. spsk.
hvedemel hvedemel2 spsk. spsk.
boullion boullion
(kylling)
l l
sødmælk sødmælk1 dl dl
piskefløde piskefløde1 dl dl

Tilbehør

ris ris
(fx fuldkorns basmatiris)
4
æbler æble1
rosiner rosin1 håndfulde håndfuld
persille persille1 håndfulde håndfuld

Kylling i karry

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(56)

Opskriften

Kylling i karry er en lækker og cremet efterårsret, der er en sikker favorit blandt hele familien. Kylling i karry kan være et alternativ til boller i karry, men bør ikke sammenlignes. Vores opskrift på kylling i karry byder på spændende krydderier, der giver retten en lækker balanceret smag. Prøv opskriften herunder. God fornøjelse!

Tilbehør

Kog ris efter pakkens anvisning.

Kylling i karry

  1. Skær kyllingekød i grove tern.
  2. Pil og hak løget fint.
  3. Skyl æblet, fjern kernehuset, og riv det groft.
  4. Riv ingefær og hvidløg fint.
  5. Smelt smør i en stor gryden.
  6. Steg først karrypulveret et par minutter - det giver en god smag, når karry ristes lidt.
  7. Tilsæt dernæst løg, æble, hvidløg og ingefær, og lad det stege med, indtil løgene bliver bløde.
  8. Tilsæt kyllingetern til gryden. Vend rundt og brun dem på alle sider.
  9. Tilsæt mel, og vend rundt, så det fordeler sig i gryden.
  10. Hæld dernæst bouillon, mælk og fløde i gryden.
  11. Lad saucen koge op, og lad den simre i 10 minutter, inden retten smages til.
  12. Imens retten koger kan du forberede dine toppings: æbleskiver, rosiner, persille, peanuts, eller hvad du har lyst til.

Servér med ris og toppings.

 

Udarbejdet af Emma Martiny