
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilbehør
4 | ris
ris (fx fuldkorns basmatiris) | ||
1 | æbler æble | ||
1 håndfulde håndfuld | rosiner rosin | ||
1 håndfulde håndfuld | persille persille |
Kylling i karry
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Forberedelsestid: 0:10
Tilbehør
Kog ris efter pakkens anvisning.
Kylling i karry
Skær kyllingekød i grove tern.
Pil og hak løget fint. Skyl æblet, fjern kernehuset, og riv det groft. Riv ingefær og hvidløg fint.
Smelt smør i en stor gryden. Stegførst karrypulveret et par minutter - det giver en god smag, når karry ristes lidt. Tilsæt dernæst løg, æble, hvidløg og ingefær, og lad det stege med, indtil løgene bliver bløde.
Tilsæt kyllingetern til gryden. Vend rundt og brun dem på alle sider.Tilsæt mel, og vend rundt, så det fordeler sig i gryden. Hæld dernæst bouillon, mælk og fløde i gryden.
Lad saucen koge op, og lad den simre i 10 minutter, inden retten smages til. Imens retten koger kan du forberede dine toppings: æbleskiver, rosiner, persille, peanuts, eller hvad du har lyst til.
Servér med ris og toppings.
Udarbejdet af emma martiny