Super frisk. Til Lidl Pris
Krydrede svinespyd og speltsalat med friske hindbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Salat

0,5 dl dl spidskål spidskål
(250 g)
2 dl dl perlebyg perlebyg
2 avocadoer avocado
150 g g hindbær hindbær
75 g g mandler mandel
(ristede mandler)

Spyd

400 g g hakket grisekød hakket grisekød
2 tsk. tsk. tørret oregano tørret oregano
1 spsk. spsk. sennep sennep
2 spsk. spsk. tomatpuré tomatpuré
Salt og peber Salt og peber
olie olie
(til stegning)

Dressing

1 spsk. spsk. sennep sennep
(grov sennep)
1 spsk. spsk. æblecidereddike æblecidereddike
1 spsk. spsk. ahornsirup ahornsirup
(eller flydende honning)
5 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber

Krydrede svinespyd og speltsalat med friske hindbær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(6)

Sådan gør du

Skyl speltkernerne grundigt, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til de er møre, men stadig har en smule bid. Hæld den færdigkogte spelt i en sigte og lad den køle og dryppe af. Snit spidskålen helt fint - brug evt. et mandolinjern. Rør det hakkede svinekød sammen med krydderier, tomatpuré og sennep. Form 8 aflange frikadeller af farsen, som sættes på træspyd. Gril eller steg spyddene i en smule olie - ca. 5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den godt rundt i den lune spelt i en skål. Vend kålen rundt i blandingen. Skær avocadoerne ud i små tern, og vend dem forsigtigt i salaten sammen med bær og hele, ristede mandler. Anret de krydrede svinespyd og salaten på et stort fad og servér.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter