Super frisk. Til Lidl Pris
Krydrede svinespyd og speltsalat med friske hindbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Salat

spidskål spidskål
(250 g)
0,5 dl dl
perlebyg perlebyg2 dl dl
avocadoer avocado2
hindbær hindbær150 g g
mandler mandel
(ristede mandler)
75 g g

Spyd

hakket grisekød hakket grisekød400 g g
tørret oregano tørret oregano2 tsk. tsk.
sennep sennep1 spsk. spsk.
tomatpuré tomatpuré2 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber
olie olie
(til stegning)

Dressing

sennep sennep
(grov sennep)
1 spsk. spsk.
æblecidereddike æblecidereddike1 spsk. spsk.
ahornsirup ahornsirup
(eller flydende honning)
1 spsk. spsk.
olivenolie olivenolie5 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber

Krydrede svinespyd og speltsalat med friske hindbær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(6)

Opskriften

Skyl speltkernerne grundigt, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til de er møre, men stadig har en smule bid. Hæld den færdigkogte spelt i en sigte og lad den køle og dryppe af. Snit spidskålen helt fint - brug evt. et mandolinjern. Rør det hakkede svinekød sammen med krydderier, tomatpuré og sennep. Form 8 aflange frikadeller af farsen, som sættes på træspyd. Gril eller steg spyddene i en smule olie - ca. 5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den godt rundt i den lune spelt i en skål. Vend kålen rundt i blandingen. Skær avocadoerne ud i små tern, og vend dem forsigtigt i salaten sammen med bær og hele, ristede mandler. Anret de krydrede svinespyd og salaten på et stort fad og servér.

Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter