
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Salat
spidskål
spidskål (250 g) | 0,5 dl dl | |
perlebyg perlebyg | 2 dl dl | |
avocadoer avocado | 2 | |
hindbær hindbær | 150 g g | |
mandler
mandel (ristede mandler) | 75 g g |
Spyd
hakket grisekød hakket grisekød | 400 g g | |
tørret oregano tørret oregano | 2 tsk. tsk. | |
sennep sennep | 1 spsk. spsk. | |
tomatpuré tomatpuré | 2 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber | ||
olie
olie (til stegning) |
Dressing
sennep
sennep (grov sennep) | 1 spsk. spsk. | |
æblecidereddike æblecidereddike | 1 spsk. spsk. | |
ahornsirup
ahornsirup (eller flydende honning) | 1 spsk. spsk. | |
olivenolie olivenolie | 5 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrydrede svinespyd og speltsalat med friske hindbær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl speltkernerne grundigt, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10 minutter, til de er møre, men stadig har en smule bid. Hæld den færdigkogte spelt i en sigte og lad den køle og dryppe af. Snit spidskålen helt fint - brug evt. et mandolinjern. Rør det hakkede svinekød sammen med krydderier, tomatpuré og sennep. Form 8 aflange frikadeller af farsen, som sættes på træspyd. Gril eller steg spyddene i en smule olie - ca. 5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og vend den godt rundt i den lune spelt i en skål. Vend kålen rundt i blandingen. Skær avocadoerne ud i små tern, og vend dem forsigtigt i salaten sammen med bær og hele, ristede mandler. Anret de krydrede svinespyd og salaten på et stort fad og servér.
Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter