Forvarm oven på 175 grader. Blend 60 g pistacienødder til fint mel. Ælt pistaciemelet med marcipanen, flormelissen og reven limeskal fra 4 lime. Tilsæt æggehviderne til massen og hæld massen i en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt små toppe på en bageplade med bagepapir. Alternativt rul små kugler af massen og tryk dem op i en top. Bag kransekagekonfekten på 175 grader i 8-10 min, til de er let gyldne. Imens koges sukker og saften fra 2 lime til en sirup og sættes til side. Hak det sidste af pistacienødderne til pynt. Lige så snart kransekagekonfekten er færdigbagt, pensles de med limesiruppen og drysses med pistacienødder. Imens konfekten køler af, tempereres den hvide chokolade, enten over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Når konfekten er kølet helt af, dyppes bunden i chokoladen og sættes på et stykke plastik for at få en blank overflade på chokoladen.
Kransekagekonfekt med pistacie og lime
Ingredienser
28
stk.
-
- 400 g marcipan
- 160 g flormelis
- 50 g æggehvider pasteuriserede
- 4 lime økologisk
- 70 g pistacienødder usaltede, uden skal
- 25 g sukker
- 200 g hvid chokolade