Super frisk. Til Lidl Pris
Kransekagekonfekt med pistacie og lime

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet - Masterclass
Kokkelandsholdet - Masterclass
Lidl har indgået i et team med Det Danske Kokkelandshold for at forbedre danskernes evner i køkkenet. Vil du gerne være en knivspids bedre til at mestre nogle af de svære teknikker? Så følg med her og se, hvordan du skal gøre.

Ingredienser

400 g g marcipan marcipan
160 g g flormelis flormelis
50 g g æggehvider æggehvide
(pasteuriserede)
4 lime lime
(økologisk)
70 g g pistacienødder pistacienød
(usaltede, uden skal)
25 g g sukker sukker
200 g g hvid chokolade hvid chokolade

Kransekagekonfekt med pistacie og lime

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(2)

Sådan gør du

Forvarm oven på 175 grader. Blend 60 g pistacienødder til fint mel. Ælt pistaciemelet med marcipanen, flormelissen og reven limeskal fra 4 lime. Tilsæt æggehviderne til massen og hæld massen i en sprøjtepose med en stjernetyl, og sprøjt små toppe på en bageplade med bagepapir. Alternativt rul små kugler af massen og tryk dem op i en top. Bag kransekagekonfekten på 175 grader i 8-10 min, til de er let gyldne. Imens koges sukker og saften fra 2 lime til en sirup og sættes til side. Hak det sidste af pistacienødderne til pynt. Lige så snart kransekagekonfekten er færdigbagt, pensles de med limesiruppen og drysses med pistacienødder. Imens konfekten køler af, tempereres den hvide chokolade, enten over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Når konfekten er kølet helt af, dyppes bunden i chokoladen og sættes på et stykke plastik for at få en blank overflade på chokoladen.