Kold melon- og agurkesuppe

Kold melon- og agurkesuppe image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 personer
    • 1   honningmelon ca. 800 g
    • 2   agurker ca. 300 g
    • 300   g yoghurt
    • 1   håndfuld basilikumblade
    •   salt og peber
    • 3   skiver toastbrød
    • 3   spsk. smør
    • 2   spsk. purløg

Forberedelse

    Halver melonen, skrab kernerne ud, og skær skrællen af. Skræl agurkerne, halvér dem på langs og skrab kernerne ud med en ske. Blend agurk med melon og yoghurt. Pluk basilikumbladene fra stilkene, hak bladene fint, og rør dem i suppen. Smag til med salt og peber, og stil suppen på køl.

    Skær toastbrødet i små terninger. Rist dem i ca. 3 min i smørret. Smag til med salt og peber, og lad dem afkøle. Anret suppen i kopper, og pynt med croutoner og purløg.