
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
honningmeloner
honningmelon (ca. 800 g) | 1 | |
agurker
agurk (ca. 300 g) | 2 | |
yoghurt yoghurt | 300 g g | |
basilikumblade basilikumblade | 1 håndfulde håndfuld | |
Salt og peber Salt og peber | ||
toastbrød toastbrød | 3 skiver skive | |
smør smør | 3 spsk. spsk. | |
purløg purløg | 2 spsk. spsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKold melon- og agurkesuppe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Halver melonen, skrab kernerne ud, og skær skrællen af. Skræl agurkerne, halvér dem på langs og skrab kernerne ud med en ske. Blend agurk med melon og yoghurt. Pluk basilikumbladene fra stilkene, hak bladene fint, og rør dem i suppen. Smag til med salt og peber, og stil suppen på køl.
Skær toastbrødet i små terninger. Rist dem i ca. 3 min i smørret. Smag til med salt og peber, og lad dem afkøle. Anret suppen i kopper, og pynt med croutoner og purløg.