Kokostoppe med hørfrø

Kokostoppe med hørfrø image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

1 portion
    • 150   g dadler
    • 1   dl vand
    • 200   g kokosmel
    • 50   g hørfrø
    • 1   æg
    • 0,5   tsk. salt

Forberedelse

    Blend dadlerne med vandet til en grødet masse. Tilsæt så kokosmel og hørfrø og blend grundigt. Tilsæt til sidst æg og salt og blend til det er rørt sammen. Form massen som små kugler eller toppe og bag dem i 8-12 min. ved 180 grader - bagetiden er afhængig af, hvor store kager, du former.

    TipTilsæt 1 spsk kakao for at få chokoladekokostoppe eller smelt mørk chokolade og dyp bunden af de færdige toppe deri.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 2175
Protein (g) 36
Kulhydrat (g) 188
Fedt (g) 154