Klatkager af risengrød

Klatkager af risengrød image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

4 portioner
    • 300   g risengrød
    • 2   spsk. hvedemel
    • 2   stk. æg
    • 2   spsk. sukker
    • 1   spsk. kanel
    • 1   tsk. vaniljesukker
    •   smør

Forberedelse

    Del æggene i blommer og hvider. Rør risengrøden med æggeblommer, mel, sukker, vaniljesukker og kanel.

    Pisk æggehviderne til skum. Rør først 2 spsk. i grøden, og vend derefter resten forsigtigt i. Tilsæt lidt ekstra mel, hvis dejen bliver for blød.

    Smelt smørret på panden. Læg dejen på panden i klatter med en ske. Steg dem gyldenbrune på begge sider ved jævn varme.

    Serveres evt. med flormelis, marmelade, sirup, friske bær eller creme fraiche.