
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Salat
2 dl dl | quinoa quinoa | ||
750 g g | nye kartofler nye kartofler | ||
salt salt | |||
3 | forårsløg forårsløg | ||
1 håndfulde håndfuld | purløg purløg | ||
1 håndfulde håndfuld | mynte mynte | ||
1 håndfulde håndfuld | persille persille | ||
0,5 bakker bakke | jordbær jordbær | ||
100 g g | feta feta |
Dressing
citroner
citron ((Saft af ½ citron)) | |||
2 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
1 tsk tsk | honning honning | ||
1 tsk tsk | dijonsennep dijonsennep | ||
Salt og peber Salt og peber |
Kartoffelsalat med jordbær og quinoa
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:40
min
(14)
Sådan gør du
Skyl quinoa i en sigte, og kog den i letsaltet vand i ca. 15 min, til de små haler frigøres. Lad quinoaen køle af. Skrub de nye kartofler, og kog dem i saltet vand i ca. 15 min. Lad kartoflerne køle af, inden de skæres i skiver.
Bland quinoa og kartofler i en skål. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend det i skålen.
Skær forårsløg i tynde skiver, og hak krydderurterne fint. Skær jordbærrene i skiver, og smuldr fetaosten. Bland det hele i salaten. Anret salaten på et salatfad, og servér.
Udarbejdet af Emma Martiny