Kartoffelsalat med jordbær og quinoa

Kartoffelsalat med jordbær og quinoa image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 personer
  • Salat

    • 2   dl quinoa
    • 750   g nye kartofler
    •   salt
    • 3   forårsløg
    • 1   håndfuld purløg
    • 1   håndfuld mynte
    • 1   håndfuld persille
    • 0,5   bakker jordbær
    • 100   g feta
  • Dressing

    •   citroner
    • 2   spsk. olivenolie
    • 1   tsk. honning
    • 1   tsk. dijonsennep
    •   salt og peber

Forberedelse

  1. Skyl quinoa i en sigte, og kog den i letsaltet vand i ca. 15 min, til de små haler frigøres. Lad quinoaen køle af.

  2. Skrub de nye kartofler, og kog dem i saltet vand i ca. 15 min. Lad kartoflerne køle af, inden de skæres i skiver.

  3. Bland quinoa og kartofler i en skål.

  4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend det i skålen.

  5. Skær forårsløg i tynde skiver, og hak krydderurterne fint.

  6. Skær jordbærrene i skiver, og smuldr fetaosten.

  7. Bland det hele i salaten. Anret salaten på et salatfad, og servér.

  8. Udarbejdet af Emma Martiny