Skyl quinoa i en sigte, og kog den i letsaltet vand i ca. 15 min, til de små haler frigøres. Lad quinoaen køle af. Skrub de nye kartofler, og kog dem i saltet vand i ca. 15 min. Lad kartoflerne køle af, inden de skæres i skiver.
Kartoffelsalat med jordbær og quinoa
Ingredienser
4
personer
-
Salat
- 2 dl quinoa
- 750 g nye kartofler
- salt
- 3 forårsløg
- 1 håndfuld purløg
- 1 håndfuld mynte
- 1 håndfuld persille
- 0,5 bakker jordbær
- 100 g feta
-
Dressing
- citroner Saft af ½ citron
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. honning
- 1 tsk. dijonsennep
- salt og peber
Forberedelse
Bland quinoa og kartofler i en skål. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og vend det i skålen.
Skær forårsløg i tynde skiver, og hak krydderurterne fint. Skær jordbærrene i skiver, og smuldr fetaosten. Bland det hele i salaten. Anret salaten på et salatfad, og servér.
Udarbejdet af Emma Martiny