Super frisk. Til Lidl Pris
Kartoffelsalat med asparges

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g nye kartofler nye kartofler
(nye kartofler med skræl)
200 g g asparges asparges
15 g g smør smør
4 forårsløg forårsløg
(ca. 30 g)
8 radiser radise
(ca. 50 g)
100 g g ærter ært
3 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
1 tsk. tsk. sennep sennep
(ca. 5 g)
Salt og peber Salt og peber

Kartoffelsalat med asparges

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(39)

Sådan gør du

Kog kartoflerne og afkøl dem helt. Vær opmærksom på ikke at koge dem for længe, da nye kartofler ikke skal koge i lige så lang tid som ”gamle” kartofler. Skær kartoflerne i små tern. Snit aspargesene i ½-1 cm store stykker. Smelt smørret på panden og steg dem i 2-3 min. Snit forårsløg og radiser i tynde skiver, og bælg ærterne.

Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Vend derefter grøntsagerne i.

Tip

Spis kartoffelsalaten sammen med en god bøf eller en lækker pølse. Spiser du ikke hele salaten samme dag, kan du stege resten til morgenmad og spise den med et spejlæg til.

Udarbejdet af Birgitte Nymann