
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
nye kartofler
nye kartofler (nye kartofler med skræl) | 500 g g | |
asparges asparges | 200 g g | |
smør smør | 15 g g | |
forårsløg
forårsløg (ca. 30 g) | 4 | |
radiser
radise (ca. 50 g) | 8 | |
ærter ært | 100 g g | |
olivenolie olivenolie | 3 spsk. spsk. | |
citronersaft citronsaft | 1 spsk. spsk. | |
sennep
sennep (ca. 5 g) | 1 tsk. tsk. | |
Salt og peber Salt og peber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKartoffelsalat med asparges
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kog kartoflerne og afkøl dem helt. Vær opmærksom på ikke at koge dem for længe, da nye kartofler ikke skal koge i lige så lang tid som ”gamle” kartofler. Skær kartoflerne i små tern. Snit aspargesene i ½-1 cm store stykker. Smelt smørret på panden og steg dem i 2-3 min. Snit forårsløg og radiser i tynde skiver, og bælg ærterne.
Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Vend derefter grøntsagerne i.
Tip
Spis kartoffelsalaten sammen med en god bøf eller en lækker pølse. Spiser du ikke hele salaten samme dag, kan du stege resten til morgenmad og spise den med et spejlæg til.
Udarbejdet af Birgitte Nymann