Kartoffelsalat med asparges

Kartoffelsalat med asparges image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 portioner
    • 500   g nye kartofler nye kartofler med skræl
    • 200   g asparges
    • 15   g smør
    • 4   forårsløg ca. 30 g
    • 8   radiser ca. 50 g
    • 100   g ærter
    • 3   spsk. olivenolie
    • 1   spsk. citronsaft
    • 1   tsk. sennep ca. 5 g
    •   salt og peber

Forberedelse

    Kog kartoflerne og afkøl dem helt. Vær opmærksom på ikke at koge dem for længe, da nye kartofler ikke skal koge i lige så lang tid som ”gamle” kartofler. Skær kartoflerne i små tern. Snit aspargesene i ½-1 cm store stykker. Smelt smørret på panden og steg dem i 2-3 min. Snit forårsløg og radiser i tynde skiver, og bælg ærterne.

    Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Vend derefter grøntsagerne i.

    Tip

    Spis kartoffelsalaten sammen med en god bøf eller en lækker pølse. Spiser du ikke hele salaten samme dag, kan du stege resten til morgenmad og spise den med et spejlæg til.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann