
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKartoffel-sellerisuppe med stegte svampe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl løg, selleri og kartofler, og skær alt i tern.
Steg selleriternene i smørret i en gryde, til de er gyldne. Tag 4 små portioner af selleriternene fra, og gem dem til topping. Tilsæt løg og kartofler, og svits dem med under omrøring i et par minutter Tilsæt bouillon - det er vigtigt, at det hele er dækket. Lad det koge under låg i 25 minutter. Når alt er meget mørt, blendes det hele med en stavblender, til du får en tyk og cremet suppe. Smag til med salt og friskværnet peber, og hold den lun.
Skær portobellosvampe i tern, og rist dem i smør på en pande, til de er gyldne men stadig faste. Tilsæt de selleritern, du tog fra tidligere. Lun dem igennem, drys med salt og peber, og vend masser at grofthakket persille i. Server som topping på den cremede suppe og med godt brød til.