Super frisk. Til Lidl Pris
Kartoffel-sellerisuppe med stegte svampe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
1 knoldselleri knoldselleri
700 g g kartofler kartoffel
2 spsk. spsk. smør smør
1,2 l l bouillon bouillon
(fx hønse- eller grønsagsbouillon)
Salt og peber Salt og peber
300 g g portobellosvampe portobellosvamp
1 bundter bundt persille persille
(frisk)
fedtstof til stegning fedtstof til stegning

Kartoffel-sellerisuppe med stegte svampe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

35 min
(15)

Sådan gør du

Skræl løg, selleri og kartofler, og skær alt i tern.

Steg selleriternene i smørret i en gryde, til de er gyldne. Tag 4 små portioner af selleriternene fra, og gem dem til topping. Tilsæt løg og kartofler, og svits dem med under omrøring i et par minutter Tilsæt bouillon - det er vigtigt, at det hele er dækket. Lad det koge under låg i 25 minutter. Når alt er meget mørt, blendes det hele med en stavblender, til du får en tyk og cremet suppe. Smag til med salt og friskværnet peber, og hold den lun.

Skær portobellosvampe i tern, og rist dem i smør på en pande, til de er gyldne men stadig faste. Tilsæt de selleritern, du tog fra tidligere. Lun dem igennem, drys med salt og peber, og vend masser at grofthakket persille i. Server som topping på den cremede suppe og med godt brød til.