Super frisk. Til Lidl Pris
Kaffegranita med mandler og solbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

espresso espresso200 ml ml
vand vand300 ml ml
rørsukker rørsukker110 g g
vaniljestænger vaniljestang1
solbær solbær200 g g
mandler mandel
(smuttede)
4 spsk. spsk.

Til pynt

flødeskum flødeskum
(eller is)

Kaffegranita med mandler og solbær

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(0)

Opskriften

+ mindst 2 timers frysning

  1. Espresso og vand tilsættes en gryde og opvarmes ved svag varme. Tilsæt sukker og rør godt indtil det er opløst.
  2. Skrab kornene ud af vaniljestangen og tilsæt dem til kaffeblandingen sammen med vaniljestangen og varm kort op.
  3. Fjern vaniljestangen og hæld kaffeblandingen i en dyb bradepande.
  4. Sæt pladen i fryseren; tag den ud efter 30 minutter og rør massen med en gaffel, brug en kniv til at løsne iskrystallerne langs kanterne. Gentag denne proces hver 20. minut, indtil hele massen er frossen, og der dannes store iskrystaller. Rør godt en sidste gang.
  5. Fyld granitaen i skåle og pynt med en kugle is eller flødeskum. Server med solbær og mandler.