Super frisk. Til Lidl Pris
Kæmperejer i champagne

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 skalotteløg skalotteløg
3 spsk. spsk. smør smør
300 ml ml grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
300 ml ml champagne champagne
200 g g madlavningsfløde madlavningsfløde
salt salt
(efter behov)
peber peber
(efter behov)
250 g g kæmperejer kæmpereje
muskatnødder muskatnød
(efter behov)
500 g g spinat spinat
1 tsk. tsk. citronersaft citronsaft

Kæmperejer i champagne

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(5)

Sådan gør du

Skræl skalotteløgene, og hak dem fint. Brun dem i 2 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med champagne. Bouillon, madlavningsfløde, salt og peber blandes sammen, og småsimrer i 10 min. Bland kæmperejerne i, og lad dem simre med i 5 min. Tag det af kogepladen, og put citronsaft i. Varm spinatbladene i 1 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med salt, peber og muskatnød. Put spinatblandingen og rejeblandingen i et ildfast fad. Hæld champagnesaucen i oveni, og varm indholdet i en forvarmet ovn på 200 °C i 20 min. Fordel indholdet i 4 skåle. Servér retten med ristet, lyst brød.