Super frisk. Til Lidl Pris
Kæmperejer i champagne

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

skalotteløg skalotteløg4
smør smør3 spsk. spsk.
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon300 ml ml
champagne champagne300 ml ml
madlavningsfløde madlavningsfløde200 g g
salt salt
(efter behov)
peber peber
(efter behov)
kæmperejer kæmpereje250 g g
muskatnødder muskatnød
(efter behov)
spinat spinat500 g g
citronersaft citronsaft1 tsk. tsk.

Kæmperejer i champagne

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(18)

Opskriften

Skræl skalotteløgene, og hak dem fint. Brun dem i 2 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med champagne. Bouillon, madlavningsfløde, salt og peber blandes sammen, og småsimrer i 10 min. Bland kæmperejerne i, og lad dem simre med i 5 min. Tag det af kogepladen, og put citronsaft i. Varm spinatbladene i 1 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med salt, peber og muskatnød. Put spinatblandingen og rejeblandingen i et ildfast fad. Hæld champagnesaucen i oveni, og varm indholdet i en forvarmet ovn på 200 °C i 20 min. Fordel indholdet i 4 skåle. Servér retten med ristet, lyst brød.