
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
skalotteløg skalotteløg | 4 | ||
smør smør | 3 spsk. spsk. | ||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 300 ml ml | ||
champagne champagne | 300 ml ml | ||
madlavningsfløde madlavningsfløde | 200 g g | ||
salt
salt (efter behov) | |||
peber
peber (efter behov) | |||
kæmperejer kæmpereje | 250 g g | ||
muskatnødder
muskatnød (efter behov) | |||
spinat spinat | 500 g g | ||
citronersaft citronsaft | 1 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKæmperejer i champagne
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl skalotteløgene, og hak dem fint. Brun dem i 2 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med champagne. Bouillon, madlavningsfløde, salt og peber blandes sammen, og småsimrer i 10 min. Bland kæmperejerne i, og lad dem simre med i 5 min. Tag det af kogepladen, og put citronsaft i. Varm spinatbladene i 1 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med salt, peber og muskatnød. Put spinatblandingen og rejeblandingen i et ildfast fad. Hæld champagnesaucen i oveni, og varm indholdet i en forvarmet ovn på 200 °C i 20 min. Fordel indholdet i 4 skåle. Servér retten med ristet, lyst brød.