Skræl skalotteløgene, og hak dem fint. Brun dem i 2 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med champagne. Bouillon, madlavningsfløde, salt og peber blandes sammen, og småsimrer i 10 min. Bland kæmperejerne i, og lad dem simre med i 5 min. Tag det af kogepladen, og put citronsaft i. Varm spinatbladene i 1 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med salt, peber og muskatnød. Put spinatblandingen og rejeblandingen i et ildfast fad. Hæld champagnesaucen i oveni, og varm indholdet i en forvarmet ovn på 200 °C i 20 min. Fordel indholdet i 4 skåle. Servér retten med ristet, lyst brød.
Kæmperejer i champagne
Ingredienser
4
portioner
-
- 4 skalotteløg
- 3 spsk. smør
- 300 ml grøntsagsbouillon
- 300 ml champagne
- 200 g madlavningsfløde
- salt efter behov
- peber efter behov
- 250 g kæmperejer
- muskatnødder efter behov
- 500 g spinat
- 1 tsk. citronsaft