Kæmperejer i champagne

Kæmperejer i champagne image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 50 min

Ingredienser

4 portioner
    • 4   skalotteløg
    • 3   spsk. smør
    • 300   ml grøntsagsbouillon
    • 300   ml champagne
    • 200   g madlavningsfløde
    •   salt efter behov
    •   peber efter behov
    • 250   g kæmperejer
    •   muskatnødder efter behov
    • 500   g spinat
    • 1   tsk. citronsaft

Forberedelse

    Skræl skalotteløgene, og hak dem fint. Brun dem i 2 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med champagne. Bouillon, madlavningsfløde, salt og peber blandes sammen, og småsimrer i 10 min. Bland kæmperejerne i, og lad dem simre med i 5 min. Tag det af kogepladen, og put citronsaft i. Varm spinatbladene i 1 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med salt, peber og muskatnød. Put spinatblandingen og rejeblandingen i et ildfast fad. Hæld champagnesaucen i oveni, og varm indholdet i en forvarmet ovn på 200 °C i 20 min. Fordel indholdet i 4 skåle. Servér retten med ristet, lyst brød.