
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
4 | skalotteløg skalotteløg | ||
3 spsk spsk | smør smør | ||
300 ml ml | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | ||
300 ml ml | champagne champagne | ||
200 g g | madlavningsfløde madlavningsfløde | ||
salt
salt ((efter behov)) | |||
peber
peber ((efter behov)) | |||
250 g g | kæmperejer kæmpereje | ||
muskatnødder
muskatnød ((efter behov)) | |||
500 g g | spinat spinat | ||
1 tsk tsk | citronersaft citronsaft |
Kæmperejer i champagne
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl skalotteløgene, og hak dem fint. Brun dem i 2 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med champagne. Bouillon, madlavningsfløde, salt og peber blandes sammen, og småsimrer i 10 min. Bland kæmperejerne i, og lad dem simre med i 5 min. Tag det af kogepladen, og put citronsaft i. Varm spinatbladene i 1 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med salt, peber og muskatnød. Put spinatblandingen og rejeblandingen i et ildfast fad. Hæld champagnesaucen i oveni, og varm indholdet i en forvarmet ovn på 200 °C i 20 min. Fordel indholdet i 4 skåle. Servér retten med ristet, lyst brød.