#LidlOverrasker
Kæmperejer i champagne

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 skalotteløg skalotteløg
3 spsk. spsk. smør smør
300 ml ml grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
300 ml ml champagne champagne
200 g g madlavningsfløde madlavningsfløde
salt salt
(efter behov)
peber peber
(efter behov)
250 g g kæmperejer kæmpereje
muskatnødder muskatnød
(efter behov)
500 g g spinat spinat
1 tsk. tsk. citronersaft citronsaft

Kæmperejer i champagne

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(2)

Sådan gør du

Skræl skalotteløgene, og hak dem fint. Brun dem i 2 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med champagne. Bouillon, madlavningsfløde, salt og peber blandes sammen, og småsimrer i 10 min. Bland kæmperejerne i, og lad dem simre med i 5 min. Tag det af kogepladen, og put citronsaft i. Varm spinatbladene i 1 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med salt, peber og muskatnød. Put spinatblandingen og rejeblandingen i et ildfast fad. Hæld champagnesaucen i oveni, og varm indholdet i en forvarmet ovn på 200 °C i 20 min. Fordel indholdet i 4 skåle. Servér retten med ristet, lyst brød.

Kæmperejer i champagne
50 min

Kæmperejer i champagne

Ingredienser

skalotteløg
4
smør
3 spsk.
grøntsagsbouillon
300 ml
champagne
300 ml
madlavningsfløde
200 g
salt (efter behov)
peber (efter behov)
kæmpereje
250 g
muskatnød (efter behov)
spinat
500 g
citronsaft
1 tsk.
Kæmperejer i champagne
50 min

Step 1

Kæmperejer i champagne

Skræl skalotteløgene, og hak dem fint. Brun dem i 2 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med champagne. Bouillon, madlavningsfløde, salt og peber blandes sammen, og småsimrer i 10 min. Bland kæmperejerne i, og lad dem simre med i 5 min. Tag det af kogepladen, og put citronsaft i. Varm spinatbladene i 1 spsk smør. Tag dem af kogepladen, og bland dem med salt, peber og muskatnød. Put spinatblandingen og rejeblandingen i et ildfast fad. Hæld champagnesaucen i oveni, og varm indholdet i en forvarmet ovn på 200 °C i 20 min. Fordel indholdet i 4 skåle. Servér retten med ristet, lyst brød.

skalotteløg: 4
smør: 3 spsk.
grøntsagsbouillon: 300 ml
champagne: 300 ml
madlavningsfløde: 200 g
salt (efter behov)
peber (efter behov)
kæmpereje: 250 g
muskatnød (efter behov)
spinat: 500 g
citronsaft: 1 tsk.
Kæmperejer i champagne

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Hummercarpaccio

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hummercarpaccio
40 min
(0)
Lakse- og avokadotatar 


Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lakse- og avokadotatar 

20 min
(67)
Lakseruller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Lakseruller
30 min
(5)
WH
WH
Rimmet torsk med avokadocreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Rimmet torsk med avokadocreme
2:31 t
(2)
Kransekage med mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kransekage med mandler
20 min
(2)
Grønkålschips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grønkålschips
5 min
(0)
Brød med ærtecreme og skinke

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Brød med ærtecreme og skinke
30 min
(1)
Appelsinmousse i chokoladebunde

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Appelsinmousse i chokoladebunde
50 min
(2)
Crème brûlée med ingefær- og kirsebærdip

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Crème brûlée med ingefær- og kirsebærdip
60 min
(1)
Gulerodstoppe med appelsinflødeskum

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Gulerodstoppe med appelsinflødeskum
55 min
(0)
Marcipankager med fersken

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Marcipankager med fersken
1:15 t
(1)
Pandekager med ingefær og banan

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Pandekager med ingefær og banan
40 min
(1)
Små desserttærter med mynte og blåbær

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Små desserttærter med mynte og blåbær
50 min
(1)
Svaner af vandbakkelse med hyldeblomstcreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Svaner af vandbakkelse med hyldeblomstcreme
2:00 t
(4)
Hummersuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Hummersuppe
50 min
(1)