Super frisk. Til Lidl Pris
Jordbærdessert med 3 x hvid chokolade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

265 g g hvid chokolade hvid chokolade
85 g g æggehvider æggehvide
60 g g fløde fløde
200 g g jordbær jordbær
50 g g sukker sukker
50 g g vand vand
olivenolie olivenolie

Karamelliseret hvid chokolade

80 g g hvid chokolade hvid chokolade

Krystalliseret hvid chokolade

50 g g vand vand
50 g g sukker sukker
70 g g hvid chokolade hvid chokolade

Hvid chokolade sifon

115 g g hvid chokolade hvid chokolade
60 g g fløde fløde
85 g g æggehvider æggehvide

Jordbærdessert med 3 x hvid chokolade

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(0)

Sådan gør du

Karamelliseret hvid chokolade
Tænd panden på middel varme og hæld chokoladen ud på panden, lad chokoladen smelte. Når chokoladen begynder at blive brun, slukkes panden og chokoladen vendes sammen med en dejskraber. Afkøl på en tallerken, når hele chokolademassen er blevet brun.

Krystalliseret hvid chokolade
Kog vand og sukker sammen til en sukkersirup - lad siruppen koge ind til ca. 121 grader. Der vil komme nogle små tætte bobler, og siruppen vil være tyk som honning. Tilsæt derefter chokoladen, pisk hurtigt chokoladen ud og vend det derefter hurtigt ud på en tallerken.

Hvid chokolade sifon
Kog fløde op, hæld det over chokoladen og vend sammen med æggehvider.Hæld massen ned i en sifonflaske og skru låget på. Tilsæt 2 sifonpatroner og ryst grundigt.

Anretning

En bakke friske jordbær
Evt. aromatiske blomster

Skær jordbær i kvarte og anret dem i en cirkel på tallerkenen. Pynt med skiftevis karamelliseret og krystalliseret hvid chokolade. Sprøjt hvid chokolade fra sifonflasken i midten og top med aromatiske blomster.