
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser
hvid chokolade hvid chokolade | 265 g g | |
æggehvider æggehvide | 85 g g | |
fløde fløde | 60 g g | |
jordbær jordbær | 200 g g | |
sukker sukker | 50 g g | |
vand vand | 50 g g | |
olivenolie olivenolie |
Karamelliseret hvid chokolade
hvid chokolade hvid chokolade | 80 g g |
Krystalliseret hvid chokolade
vand vand | 50 g g | |
sukker sukker | 50 g g | |
hvid chokolade hvid chokolade | 70 g g |
Hvid chokolade sifon
hvid chokolade hvid chokolade | 115 g g | |
fløde fløde | 60 g g | |
æggehvider æggehvide | 85 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJordbærdessert med 3 x hvid chokolade
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Karamelliseret hvid chokolade
Tænd panden på middel varme og hæld chokoladen ud på panden, lad chokoladen smelte. Når chokoladen begynder at blive brun, slukkes panden og chokoladen vendes sammen med en dejskraber. Afkøl på en tallerken, når hele chokolademassen er blevet brun.
Krystalliseret hvid chokolade
Kog vand og sukker sammen til en sukkersirup - lad siruppen koge ind til ca. 121 grader. Der vil komme nogle små tætte bobler, og siruppen vil være tyk som honning. Tilsæt derefter chokoladen, pisk hurtigt chokoladen ud og vend det derefter hurtigt ud på en tallerken.
Hvid chokolade sifon
Kog fløde op, hæld det over chokoladen og vend sammen med æggehvider.Hæld massen ned i en sifonflaske og skru låget på. Tilsæt 2 sifonpatroner og ryst grundigt.
Anretning
En bakke friske jordbær
Evt. aromatiske blomster
Skær jordbær i kvarte og anret dem i en cirkel på tallerkenen. Pynt med skiftevis karamelliseret og krystalliseret hvid chokolade. Sprøjt hvid chokolade fra sifonflasken i midten og top med aromatiske blomster.