
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
tomater tomat | 300 g g | |
løg løg | 1 | |
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | |
røde peberfrugter
rød peberfrugt (250 g) | 1 | |
olivenolie olivenolie | 6 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber | ||
rosenpaprika rosenpaprika | 1 tsk. tsk. | |
persille persille | 1 bundter bundt | |
auberginer
aubergine (a ca. 350 g) | 2 | |
fedtstof fedtstof | ||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 75 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listImam Bayildi (fyldte auberginer)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Fyldet
300 g tomater1 løg2 fed hvidløg1 stor rød peber (250 g)2 spsk. olivenolieSalt og Peber1 tsk. rosenpaprika1 bundt persille
Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl den røde peber, tag kernerne ud, og skær den i tern. Svits rød peber sammen med løg og hvidløg i varm olie i 2 min. Tilsæt tomater, krydr med salt, peber og paprika, og steg videre i 5-7 min. Hak persillen, bland den i fyldet, og smag til.
Auberginerne
2 auberginer (a ca. 350 g)4 spsk. olivenolieFedtstof til formenSalt75 ml grøntsagsbouillon
Rens auberginerne, halvér dem på den lange led, og skrab lidt af frugtkødet ud. Svits auberginerne i varm olie 2-3 min. på hver side. Læg auberginerne i en smurt bradepande, krydr med lidt salt, og fyld dem med tomatmassen. Hæld bouillon over, og bag auberginerne i en forvarmet ovn i ca. 20-25 min. ved 180 °C. Servér gerne ris til.