Super frisk. Til Lidl Pris
Imam Bayildi (fyldte auberginer)

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

300 g g tomater tomat
1 løg løg
2 fed fed hvidløg hvidløg
1 røde peberfrugter rød peberfrugt
(250 g)
6 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber
1 tsk. tsk. rosenpaprika rosenpaprika
1 bundter bundt persille persille
2 auberginer aubergine
(a ca. 350 g)
fedtstof fedtstof
75 ml ml grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon

Imam Bayildi (fyldte auberginer)

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(5)

Sådan gør du

Fyldet

300 g tomater1 løg2 fed hvidløg1 stor rød peber (250 g)2 spsk. olivenolieSalt og Peber1 tsk. rosenpaprika1 bundt persille

Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl den røde peber, tag kernerne ud, og skær den i tern. Svits rød peber sammen med løg og hvidløg i varm olie i 2 min. Tilsæt tomater, krydr med salt, peber og paprika, og steg videre i 5-7 min. Hak persillen, bland den i fyldet, og smag til.

Auberginerne

2 auberginer (a ca. 350 g)4 spsk. olivenolieFedtstof til formenSalt75 ml grøntsagsbouillon

Rens auberginerne, halvér dem på den lange led, og skrab lidt af frugtkødet ud. Svits auberginerne i varm olie 2-3 min. på hver side. Læg auberginerne i en smurt bradepande, krydr med lidt salt, og fyld dem med tomatmassen. Hæld bouillon over, og bag auberginerne i en forvarmet ovn i ca. 20-25 min. ved 180 °C. Servér gerne ris til.

Næringsindhold

Fedt23 g Kulhydrater10 g Protein4 g kcal276 kJ1155