
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
300 g g | tomater tomat | ||
1 | løg løg | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 | røde peberfrugter
rød peberfrugt ((250 g)) | ||
6 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
1 tsk tsk | rosenpaprika rosenpaprika | ||
1 bundter bundt | persille persille | ||
2 | auberginer
aubergine ((a ca. 350 g)) | ||
fedtstof fedtstof | |||
75 ml ml | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon |
Imam Bayildi (fyldte auberginer)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Fyldet
300 g tomater1 løg2 fed hvidløg1 stor rød peber (250 g)2 spsk. olivenolieSalt og Peber1 tsk. rosenpaprika1 bundt persille
Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl den røde peber, tag kernerne ud, og skær den i tern. Svits rød peber sammen med løg og hvidløg i varm olie i 2 min. Tilsæt tomater, krydr med salt, peber og paprika, og steg videre i 5-7 min. Hak persillen, bland den i fyldet, og smag til.
Auberginerne
2 auberginer (a ca. 350 g)4 spsk. olivenolieFedtstof til formenSalt75 ml grøntsagsbouillon
Rens auberginerne, halvér dem på den lange led, og skrab lidt af frugtkødet ud. Svits auberginerne i varm olie 2-3 min. på hver side. Læg auberginerne i en smurt bradepande, krydr med lidt salt, og fyld dem med tomatmassen. Hæld bouillon over, og bag auberginerne i en forvarmet ovn i ca. 20-25 min. ved 180 °C. Servér gerne ris til.