
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteImam Bayildi (fyldte auberginer)
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Fyldet
300 g tomater1 løg2 fed hvidløg1 stor rød peber (250 g)2 spsk. olivenolieSalt og Peber1 tsk. rosenpaprika1 bundt persille
Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl den røde peber, tag kernerne ud, og skær den i tern. Svits rød peber sammen med løg og hvidløg i varm olie i 2 min. Tilsæt tomater, krydr med salt, peber og paprika, og steg videre i 5-7 min. Hak persillen, bland den i fyldet, og smag til.
Auberginerne
2 auberginer (a ca. 350 g)4 spsk. olivenolieFedtstof til formenSalt75 ml grøntsagsbouillon
Rens auberginerne, halvér dem på den lange led, og skrab lidt af frugtkødet ud. Svits auberginerne i varm olie 2-3 min. på hver side. Læg auberginerne i en smurt bradepande, krydr med lidt salt, og fyld dem med tomatmassen. Hæld bouillon over, og bag auberginerne i en forvarmet ovn i ca. 20-25 min. ved 180 °C. Servér gerne ris til.