Hvidløgsbrød med broccoli og tomat

Hvidløgsbrød med broccoli og tomat image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

2 portioner
    • 2   skiver brød fx rugbrød eller broccolibrød
    • 2   tomater mellemstore) (ca. 150 g
    • 50   g broccoli
    • 20   g revet ost
    • 2   - 4   fed hvidløg eller mere, hvis du er glad for hvidløg

Forberedelse

    Skær brødet i den størrelse hvidløgsbrød, du ønsker. Skær derefter tomaterne i fine tern. Snit broccolien meget fint. Jo finere, jo bedre (du kan også blende broccolien). Bland broccolien med revet ost. Pil hvidløgene og snit dem fint eller pres dem i en hvidløgspresser og bland massen med ost og broccoli. Anret brødene, så du kommer oste-broccoli-hvidløgsblandingen på brødene først og top med tomaterne ovenpå. Brødene bages i ovnen ved 200 grader i 5-10 min., til osten er smeltet.Tip

    Du kan bruge alle typer af kål i stedet for broccoli. Bare sørg for at det er snittet meget fint. Gerne i en blender eller minihakker.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 388
Protein (g) 17
Kulhydrat (g) 7.8
Fedt (g) 61