
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
150 g g | hvid chokolade
hvid chokolade (*) | ||
1 | æg æg | ||
1 | æggeblommer æggeblomme | ||
0,5 dl dl | flormelis flormelis | ||
3 dl dl | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
4 | lille portionsform lille portionsform | ||
2 dl dl | bær bær |
Hvid chokoladecreme med friske bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
1:20
t
(0)
Sådan gør du
Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad. Når chokoladen næsten er afkølet, pisker du æggene i og vender forsigtigt cremefraiche i. Hæld chokoladecremen i de små portionsforme og stil den i køleskabet i mindst en time. Serveres med friske bær på toppen, drysset med flormelis og eventuelt et blad citronmelisse.
Opskriften er lavet af Mai Knauer til Fairtrade.
Se mere på fairtrade-maerket.dk
*Fairtrade