
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hvid chokolade
hvid chokolade (*) | 150 g g | ||
æg æg | 1 | ||
æggeblommer æggeblomme | 1 | ||
flormelis flormelis | 0,5 dl dl | ||
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 3 dl dl | ||
bær bær | 2 dl dl |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHvid chokoladecreme med friske bær
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad. Når chokoladen næsten er afkølet, pisker du æggene i og vender forsigtigt cremefraiche i. Hæld chokoladecremen i de små portionsforme og stil den i køleskabet i mindst en time. Serveres med friske bær på toppen, drysset med flormelis og eventuelt et blad citronmelisse.
Opskriften er lavet af Mai Knauer til Fairtrade.
Se mere på fairtrade-maerket.dk
*Fairtrade