Hurtigt morgenbrød

Hurtigt morgenbrød image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 10 min

Ingredienser

1 portion
    • 0,5   dl creme fraiche eller flødeskum 18%
    • 2   æggehvider ca. 70 g
    • 0,5   dl pofiber tørrede kartoffelfibre
    • 75   g malede mandler blend mandler fint i din blender
    • 50   g solsikkekerner
    • 50   g sesamfrø
    • 1   tsk. bagepulver med top
    • 1   knsp. salt

Forberedelse

    Pisk æggehvider og creme fraiche sammen i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt sammen. Lad det stå og hvile i 10 min., hvis du har tid. Kom hele massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Form det til et brød, der er ca. 3-4 cm tykt. Bag ved 180 grader i 20-25 min.Tip

    Spis brødet til en salat, som tilbehør til dit grillede kød - eller bare for sig selv som et mættende mellemmåltid.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann