Hurtiggrillede blommer med lun crumble og mascarponeis

kokkelandsholdet
kokkelandsholdet
Hurtiggrillede blommer med lun crumble og mascarponeis image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 25 min

Ingredienser

4 personer
    • 4   blommer skåret i halve, udstenet og sat på spyd
    • 1   citron
  • Crumble

    • 150   g mel
    • 125   g smør
    • 45   g sukker
    • 2   g salt
    • 5   g sesamfrø hvide

Forberedelse

  1. Blend alle ingredienser til crumblen til let klumpet masse, og grill den på en grillpande i ca. 10 minutter, til det hele bliver gyldent.

  2. Skær citronen halvt over, og grill den på skæresiden ved høj varme i ca. 2-3 minutter, til den får markeringer.

  3. Grill blommerne over høj varme i ca. 1-3 minutter, så de får markeringer uden at blive bløde.

  4. Træk blommerne af på en tallerken, servér med den lune crumble og mascarponeis, og pres lidt saft fra den grillede citron ud over.