Hurtige Halloween-burgere med tomatchutney

Hurtige Halloween-burgere med tomatchutney image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 personer
    • 1   stk. rødløg
    • 1   stk. rød chili
    • 2   spsk. solsikkeolie
    • 2   spsk. brun farin
    • 100   ml hvidvinseddike
    • 1   dåse hakkede tomater
    • 4   burgerbøffer
    • 4   burgerboller
    • 4   skiver cheddar

Forberedelse

    Skræl løget, og skær det i terninger. Rengør chilien, fjern kernerne og hak den fint. Dampkog både løget og chilien i 1 spsk. varm, glasklar olie. Strø med sukker, og lad det kort karamellisere. Spæd op med eddike, og kog op under omrøring. Tilsæt tomaterne inkl. væske, og lad det simre i ca. 10 minutter. Lad det herefter køle af. Steg burgerbøfferne kort på hver side i den tilbageværende, varme olie. Steg dem færdige i en forvarmet ovn ved 160°C. Varm for en kort stund burgerbollerne i ovnen. Skær Halloween-ansigter i cheddarskiverne imens.

    Tag burgerbollerne og burgerbøfferne ud. Skær bollerne over, og læg en bøf på hver bolleunderdel. Fordel tomatchutney på bøfferne, og læg cheddarskiverne på. Bag dem nu i ovnen i ca. 2 minutter. Servér.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 548
Protein (g) 27
Kulhydrat (g) 35
Fedt (g) 32