Hurtige Halloween-burgere med tomatchutney

Hurtige Halloween-burgere med tomatchutney image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 personer
    • 1   stk. rødløg
    • 1   stk. rød chili
    • 2   spsk. solsikkeolie
    • 2   spsk. brun farin
    • 100   ml hvidvinseddike
    • 1   dåse hakkede tomater
    • 4   burgerbøffer
    • 4   burgerboller
    • 4   skiver cheddar

Forberedelse

  1. Skræl løget, og skær det i terninger.

  2. Rengør chilien, fjern kernerne og hak den fint.

  3. Dampkog både løget og chilien i 1 spsk. varm, glasklar olie.

  4. Strø med sukker, og lad det kort karamellisere.

  5. Spæd op med eddike, og kog op under omrøring.

  6. Tilsæt tomaterne inkl. væske, og lad det simre i ca. 10 minutter. Lad det herefter køle af.

  7. Steg burgerbøfferne kort på hver side i den tilbageværende, varme olie.

  8. Steg dem færdige i en forvarmet ovn ved 160°C.

  9. Varm for en kort stund burgerbollerne i ovnen. Skær Halloween-ansigter i cheddarskiverne imens.

  10. Tag burgerbollerne og burgerbøfferne ud. Skær bollerne over, og læg en bøf på hver bolleunderdel.

  11. Fordel tomatchutney på bøfferne, og læg cheddarskiverne på.

  12. Bag dem nu i ovnen i ca. 2 minutter. Servér.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 548
Fedt (g) 32
Kulhydrat (g) 35
Protein (g) 27