
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
rødløg rødløg | 1 stk. stk. | |
røde chilier rød chili | 1 stk. stk. | |
solsikkeolie solsikkeolie | 2 spsk. spsk. | |
brun farin brun farin | 2 spsk. spsk. | |
hvidvinseddike hvidvinseddike | 100 ml ml | |
hakkede tomater hakkede tomater | 1 dåser dåse | |
burgerbøffer burgerbøffer | 4 | |
burgerboller burgerbolle | 4 | |
cheddar cheddar | 4 skiver skive |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHurtige Halloween-burgere med tomatchutney
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl løget, og skær det i terninger. Rengør chilien, fjern kernerne og hak den fint. Dampkog både løget og chilien i 1 spsk. varm, glasklar olie. Strø med sukker, og lad det kort karamellisere. Spæd op med eddike, og kog op under omrøring. Tilsæt tomaterne inkl. væske, og lad det simre i ca. 10 minutter. Lad det herefter køle af. Steg burgerbøfferne kort på hver side i den tilbageværende, varme olie. Steg dem færdige i en forvarmet ovn ved 160°C. Varm for en kort stund burgerbollerne i ovnen. Skær Halloween-ansigter i cheddarskiverne imens.
Tag burgerbollerne og burgerbøfferne ud. Skær bollerne over, og læg en bøf på hver bolleunderdel. Fordel tomatchutney på bøfferne, og læg cheddarskiverne på. Bag dem nu i ovnen i ca. 2 minutter. Servér.