Super frisk. Til Lidl Pris
Hurtige Halloween-burgere med tomatchutney

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rødløg rødløg1 stk. stk.
røde chilier rød chili1 stk. stk.
solsikkeolie solsikkeolie2 spsk. spsk.
brun farin brun farin2 spsk. spsk.
hvidvinseddike hvidvinseddike100 ml ml
hakkede tomater hakkede tomater1 dåser dåse
burgerbøffer burgerbøffer4
burgerboller burgerbolle4
cheddar cheddar4 skiver skive

Hurtige Halloween-burgere med tomatchutney

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(3)

Opskriften

Skræl løget, og skær det i terninger. Rengør chilien, fjern kernerne og hak den fint. Dampkog både løget og chilien i 1 spsk. varm, glasklar olie. Strø med sukker, og lad det kort karamellisere. Spæd op med eddike, og kog op under omrøring. Tilsæt tomaterne inkl. væske, og lad det simre i ca. 10 minutter. Lad det herefter køle af. Steg burgerbøfferne kort på hver side i den tilbageværende, varme olie. Steg dem færdige i en forvarmet ovn ved 160°C. Varm for en kort stund burgerbollerne i ovnen. Skær Halloween-ansigter i cheddarskiverne imens.

Tag burgerbollerne og burgerbøfferne ud. Skær bollerne over, og læg en bøf på hver bolleunderdel. Fordel tomatchutney på bøfferne, og læg cheddarskiverne på. Bag dem nu i ovnen i ca. 2 minutter. Servér.

Næringsindhold

Fedt32 g Kulhydrater35 g Protein27 g kcal548 kJ2293