Skræl løget, og skær det i terninger. Rengør chilien, fjern kernerne og hak den fint. Dampkog både løget og chilien i 1 spsk. varm, glasklar olie. Strø med sukker, og lad det kort karamellisere. Spæd op med eddike, og kog op under omrøring. Tilsæt tomaterne inkl. væske, og lad det simre i ca. 10 minutter. Lad det herefter køle af. Steg burgerbøfferne kort på hver side i den tilbageværende, varme olie. Steg dem færdige i en forvarmet ovn ved 160°C. Varm for en kort stund burgerbollerne i ovnen. Skær Halloween-ansigter i cheddarskiverne imens.
Hurtige Halloween-burgere med tomatchutney
Ingredienser
4
personer
-
- 1 stk. rødløg
- 1 stk. rød chili
- 2 spsk. solsikkeolie
- 2 spsk. brun farin
- 100 ml hvidvinseddike
- 1 dåse hakkede tomater
- 4 burgerbøffer
- 4 burgerboller
- 4 skiver cheddar
Forberedelse
Tag burgerbollerne og burgerbøfferne ud. Skær bollerne over, og læg en bøf på hver bolleunderdel. Fordel tomatchutney på bøfferne, og læg cheddarskiverne på. Bag dem nu i ovnen i ca. 2 minutter. Servér.
Næringsindhold pr. portion
Kcal
548
Protein (g)
27
Kulhydrat (g)
35
Fedt (g)
32