Super frisk. Til Lidl Pris
Hummus

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 dåser dåse kikærter kikærter
50 g g tahin tahin
(sesampasta, glas)
0,5 fed fed hvidløg hvidløg
1 tsk. tsk. stødt spidskommen stødt spidskommen
2 tsk. tsk. citronersaft citronsaft
salt salt
150 g g peber peber
1 avokadoer avokado
1 auberginer aubergine
(ca. 400 g)
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
bagepapir bagepapir

Hummus

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(3)

Sådan gør du

Basisopskriften

Kom kikærterne i en si, skyl dem grundigt, og lad dem dryppe af. Blend kikærterne glatte med tahin og 50 ml vand. Pil og pres hvidløget, og bland det i kikærterne. Smag til med spidskommen, citronsaft, salt og peber.

Hummus på kogte rødbeder

  • 150 g kogte rødbeder
  • 1 basisopskrift på hummus

Lad rødbederne dryppe af, og blend dem til en glat puré. Vend rødbedepuréen i hummussen, og smag til. Hummus på avocado og citronsaft

  • 1 moden avocado (ca. 250 g)
  • 1-2 tsk. citronsaft
  • 1 basisopskrift på hummus

Halvér avocadoen, fjern stenen, og tag frugtkødet ud af skallen. Dryp citronsaft på, og mos avocadoen med en gaffel. Vend avocadomosen i hummussen, og smag til.Hummus på aubergine

  • 1 aubergine (ca. 400 g)
  • Salt
  • 1 spsk. olivenolie
  • Bagepapir
  • 1 basisopskrift på hummus

Skyl auberginen, halvér den på den lange led, og skær et kryds i snitfladerne uden at skære ned i den mørke skal. Krydr med lidt salt, og dryp lidt olie på. Læg auberginen med snitfladerne opad på et stykke bagepapir på en bageplade, og bag den i en forvarmet ovn i ca. 45 min. ved 180 °C, indtil frugtkødet er blødt. Tag auberginen ud af ovnen, og lad den køle lidt af. Tag frugtkødet ud af skallerne, og purér det. Vend auberginemosen i hummussen, og smag til.