Super frisk. Til Lidl Pris
Hummus

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Hummus basisopskrift

kikærter kikærter1 dåser dåse
tahin tahin
(sesampasta, glas)
50 g g
hvidløg hvidløg0,5 fed fed
stødt spidskommen stødt spidskommen1 tsk. tsk.
citronersaft citronsaft2 tsk. tsk.
salt salt
peber peber150 g g

Rødbedehummus

rødbeder rødbede
(kogte)
150 g g

Avocadohummus

avocadoer avocado1
citronersaft citronsaft1 - 2 tsk. tsk.

Auberginehummus

auberginer aubergine
(ca. 400 g)
1
olivenolie olivenolie1 spsk. spsk.
salt salt
bagepapir bagepapir

Hummus

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:30 t
(11)

Opskriften

Basisopskriften

  1. Kom kikærterne i en si, skyl dem grundigt, og lad dem dryppe af.
  2. Blend kikærterne glatte med tahin og 50 ml vand.
  3. Pil og pres hvidløget, og bland det i kikærterne.
  4. Smag til med spidskommen, citronsaft, salt og peber.

 

Hummus på kogte rødbeder
1 basisopskrift på hummus

  1. Lad rødbederne dryppe af, og blend dem til en glat puré.
  2. Vend rødbedepuréen i hummussen, og smag til.

 

Hummus på avocado og citronsaft

1 basisopskrift på hummus

  1. Halvér avocadoen, fjern stenen, og tag frugtkødet ud af skallen.
  2. Dryp citronsaft på, og mos avocadoen med en gaffel.
  3. Vend avocadomosen i hummussen, og smag til.

 

Hummus på aubergine

1 basisopskrift på hummus

  1. Skyl auberginen, halvér den på den lange led, og skær et kryds i snitfladerne uden at skære ned i den mørke skal.
  2. Krydr med lidt salt, og dryp lidt olie på.
  3. Læg auberginen med snitfladerne opad på et stykke bagepapir på en bageplade, og bag den i en forvarmet ovn i ca. 45 min. ved 180 °C, indtil frugtkødet er blødt.
  4. Tag auberginen ud af ovnen, og lad den køle lidt af.
  5. Tag frugtkødet ud af skallerne, og purér det.
  6. Vend auberginemosen i hummussen, og smag til.