
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Hummus basisopskrift
Rødbedehummus
rødbeder
rødbede (kogte) | 150 g g |
Avocadohummus
avocadoer avocado | 1 | |
citronersaft citronsaft | 1 - 2 tsk. tsk. |
Auberginehummus
auberginer
aubergine (ca. 400 g) | 1 | |
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | |
salt salt | ||
bagepapir bagepapir |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listHummus
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Basisopskriften
- Kom kikærterne i en si, skyl dem grundigt, og lad dem dryppe af.
- Blend kikærterne glatte med tahin og 50 ml vand.
- Pil og pres hvidløget, og bland det i kikærterne.
- Smag til med spidskommen, citronsaft, salt og peber.
Hummus på kogte rødbeder
1 basisopskrift på hummus
- Lad rødbederne dryppe af, og blend dem til en glat puré.
- Vend rødbedepuréen i hummussen, og smag til.
Hummus på avocado og citronsaft
1 basisopskrift på hummus
- Halvér avocadoen, fjern stenen, og tag frugtkødet ud af skallen.
- Dryp citronsaft på, og mos avocadoen med en gaffel.
- Vend avocadomosen i hummussen, og smag til.
Hummus på aubergine
1 basisopskrift på hummus
- Skyl auberginen, halvér den på den lange led, og skær et kryds i snitfladerne uden at skære ned i den mørke skal.
- Krydr med lidt salt, og dryp lidt olie på.
- Læg auberginen med snitfladerne opad på et stykke bagepapir på en bageplade, og bag den i en forvarmet ovn i ca. 45 min. ved 180 °C, indtil frugtkødet er blødt.
- Tag auberginen ud af ovnen, og lad den køle lidt af.
- Tag frugtkødet ud af skallerne, og purér det.
- Vend auberginemosen i hummussen, og smag til.