
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 dåser dåse | kikærter kikærter | ||
50 g g | tahin
tahin (sesampasta, glas) | ||
0,5 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 tsk. tsk. | stødt spidskommen stødt spidskommen | ||
2 tsk. tsk. | citronersaft citronsaft | ||
salt salt | |||
150 g g | peber peber | ||
1 | avocadoer avocado | ||
1 | auberginer
aubergine (ca. 400 g) | ||
1 spsk. spsk. | olivenolie olivenolie | ||
bagepapir bagepapir |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHummus
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Basisopskriften
Kom kikærterne i en si, skyl dem grundigt, og lad dem dryppe af. Blend kikærterne glatte med tahin og 50 ml vand. Pil og pres hvidløget, og bland det i kikærterne. Smag til med spidskommen, citronsaft, salt og peber.
Hummus på kogte rødbeder
- 150 g kogte rødbeder
- 1 basisopskrift på hummus
Lad rødbederne dryppe af, og blend dem til en glat puré. Vend rødbedepuréen i hummussen, og smag til. Hummus på avocado og citronsaft
- 1 moden avocado (ca. 250 g)
- 1-2 tsk. citronsaft
- 1 basisopskrift på hummus
Halvér avocadoen, fjern stenen, og tag frugtkødet ud af skallen. Dryp citronsaft på, og mos avocadoen med en gaffel. Vend avocadomosen i hummussen, og smag til.Hummus på aubergine
- 1 aubergine (ca. 400 g)
- Salt
- 1 spsk. olivenolie
- Bagepapir
- 1 basisopskrift på hummus
Skyl auberginen, halvér den på den lange led, og skær et kryds i snitfladerne uden at skære ned i den mørke skal. Krydr med lidt salt, og dryp lidt olie på. Læg auberginen med snitfladerne opad på et stykke bagepapir på en bageplade, og bag den i en forvarmet ovn i ca. 45 min. ved 180 °C, indtil frugtkødet er blødt. Tag auberginen ud af ovnen, og lad den køle lidt af. Tag frugtkødet ud af skallerne, og purér det. Vend auberginemosen i hummussen, og smag til.