Super frisk. Til Lidl Pris
Hjerteformet kager med jordbær og citroncreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g jordbær jordbær
180 g g hvedemel hvedemel
120 g g sukker sukker
50 g g smør smør
50 g g vaniljesukker vaniljesukker
2 dl dl piskefløde piskefløde
1 æggeblommer æggeblomme
citroner citron
(Revet skal fra 1 citron)

Hjerteformet kager med jordbær og citroncreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(1)

Sådan gør du

Rør smørret sammen med 100 g sukker, vaniljesukker og ægge-
blommen til dejen er cremet. Hæld mel (og evt. lidt vand) i og ælt dejen godt. Stil den 2 timer i køleskabet. Rul derefter dejen ud til den har en tykkelse på ca. 4 mm. Stik den ud med en hjerteform. Læg hjerterne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 190°C i ca. 12 minutter. Lad dem køle helt af. Rens jordbærrene. Hæld 20 g sukker i fløden og pisk den stiv. Vend citronskallen i fløden og fyld den i sprøjteposen. Kom lidt fløde på småkagerne og sæt 1 jordbær på hvert hjerte.

Næringsindhold

Fedt2 g Kulhydrater6 g Protein1 g kcal48 kJ203