
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
jordbær jordbær | 500 g g | ||
hvedemel hvedemel | 180 g g | ||
sukker sukker | 120 g g | ||
smør smør | 50 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 50 g g | ||
piskefløde piskefløde | 2 dl dl | ||
æggeblommer æggeblomme | 1 | ||
citroner
citron (Revet skal fra 1 citron) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHjerteformet kager med jordbær og citroncreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rør smørret sammen med 100 g sukker, vaniljesukker og ægge- blommen til dejen er cremet. Hæld mel (og evt. lidt vand) i og ælt dejen godt. Stil den 2 timer i køleskabet. Rul derefter dejen ud til den har en tykkelse på ca. 4 mm. Stik den ud med en hjerteform. Læg hjerterne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 190°C i ca. 12 minutter. Lad dem køle helt af. Rens jordbærrene. Hæld 20 g sukker i fløden og pisk den stiv. Vend citronskallen i fløden og fyld den i sprøjteposen. Kom lidt fløde på småkagerne og sæt 1 jordbær på hvert hjerte.