Hjerteformet kager med jordbær og citroncreme

Hjerteformet kager med jordbær og citroncreme image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:10 t

Ingredienser

50 stk.
    • 500   g jordbær
    • 180   g hvedemel
    • 120   g sukker
    • 50   g smør
    • 50   g vaniljesukker
    • 2   dl piskefløde
    • 1   æggeblomme
    •   citroner Revet skal fra 1 citron

Forberedelse

    Rør smørret sammen med 100 g sukker, vaniljesukker og ægge-
blommen til dejen er cremet. Hæld mel (og evt. lidt vand) i og ælt dejen godt. Stil den 2 timer i køleskabet. Rul derefter dejen ud til den har en tykkelse på ca. 4 mm. Stik den ud med en hjerteform. Læg hjerterne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 190°C i ca. 12 minutter. Lad dem køle helt af. Rens jordbærrene. Hæld 20 g sukker i fløden og pisk den stiv. Vend citronskallen i fløden og fyld den i sprøjteposen. Kom lidt fløde på småkagerne og sæt 1 jordbær på hvert hjerte.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 48
Protein (g) 1
Kulhydrat (g) 6
Fedt (g) 2