
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
dadler daddel | 50 g g | ||
mandler mandel | 150 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHjemmelavet marcipan uden tilsat sukker
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kom kogende vand over dadlerne og lad dem stå i vandet, mens du smutter mandlerne - kom kogt vand over mandlerne, så er de lettere at smutte. Dræn dadlerne for vand og blend mandler og dadler til de har den konsistens, du ønsker at din marcipan skal have. Opbevar massen i en tætsluttende boks i køleskabet. Marcipanen kan holde sige 7-10 dage.
Udarbejdet af Birgitte Nymann