Super frisk. Til Lidl Pris
Hjemmelavet fiskefilet med remoulade

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

rødspættefileter rødspættefilet4 stk. stk.
æg æg1 stk. stk.
hvedemel hvedemel
(eller fuldkornsmel)
3 spsk. spsk.
rasp rasp4 spsk. spsk.
smør smør2 spsk. spsk.
olie olie2 spsk. spsk.
mayonnaise mayonnaise1 dl dl
creme fraiche creme fraiche0,5 dl dl
cornichoner cornichoner8 stk. stk.
kapers kapers3 spsk. spsk.
gulerødder gulerod1 stk. stk.
karry karry1 tsk. tsk.
dild dild1 spsk. spsk.

Hjemmelavet fiskefilet med remoulade

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(1)

Opskriften

En rugbrødsmad med fiskefilet og remoulade er noget af det bedste på et frokostbord, fx til jul eller påske, og den hjemmelavede version er bare lige lidt bedre. Og så tager det faktisk ikke særlig lang tid at lave selv. Remouladen kan du forberede på forhånd. Server gerne på rugbrød med et skvæt citronsaft og måske lidt ekstra frisk dild.

  1. Start med at lave din remoulade. Hak kapers og cornichoner fint og riv gulerodden groft.
  2. Rør det sammen med mayonnaise, cremefraiche, karry, finthakket dild, sennep og lidt salt og peber. Smag til, evt. med lidt syre.
  3. Dup dine rødspættefileter tørre med køkkenrulle.
  4. Stil 3 dybe tallerkener frem. En med pisket æg, en med mel og en med rasp. Rør godt med salt og peber i melet.
  5. Vend rødspætterne først i mel, så æg og til sidst i rasp.
  6. Smelt smør og olie på en pande ved middelvarme.
  7. Steg dine fiskefileter 2-3 minutter på hver side, eller til de er gyldne og sprøde.
  8. Server med frisk rugbrød og din hjemmelavede remoulade.