Skær bananerne i tynde skiver. Rør lime, vand, kakao og salt sammen og pensl det på banaskiverne - på begge sider. Læg skiverne på bagepapir på en bageplade. Bag skiverne i 1,5 time i ovnen ved 125 grader. Hvis du bager flere plader samtidig, så rotér pladerne hver halve time, så de skifter plads og bliver færdige samtidig.
Hjemmelavede bananchips
Ingredienser
1
portion
-
- 4 bananer ca. 400 g
- 4 spsk. lime ca. 60 g
- 2 spsk. vand
- 1 spsk. kakaopulver (rå kakao) (ca. 6 g
- 0,5 tsk. salt
Forberedelse
Tip
Brug citron i stedet for lime.
Brug lakridspulver i stedet for kakao.
Udelad kakaoen.
Brug kanel i stedet for eller sammen med kakao (ca. 1 tsk. til denne portion)
Opbevar i lufttæt boks i op til en uge.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
366
Protein (g)
7
Kulhydrat (g)
75
Fedt (g)
2.5