Kom sukkeret i en gryde, og hæld det kogende postevand over. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst i vandet. Lad siruppen køle af, og stil den derefter i køleskab.
Heksedrik
Ingredienser
4
portioner
-
- 1 kop vand
- 1 bundt mynte
- 0,5 kopper sukker ca. 75 g
- 3 kiwis
- jordbærmarmelade
Forberedelse
Kom den afkølede sirup, mynten og kiwierne (skal være skrællede) i en blender, og bland ingredienserne sammen til en fin masse. Pres massen igennem en finmasket si, og bland den sammen med mineralvandet. Drikken nedkøles herefter i køleskab.
Anretning
Kom jordbærmarmelade på en kagetallerken. Tag 4 long drink glas, og dyb dem skiftevis i marmeladen. Drej glasset mod venstre, så der løber nogle dråber marmelade ned langs siden af glasset. Hæld dernæst heksedrikken op i glassene.