
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 kopper kop | vand vand | ||
1 bundter bundt | mynte mynte | ||
0,5 kopper kop | sukker
sukker (ca. 75 g) | ||
3 | kiwis kiwi | ||
jordbærmarmelade jordbærmarmelade |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteHeksedrik
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Kom sukkeret i en gryde, og hæld det kogende postevand over. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst i vandet. Lad siruppen køle af, og stil den derefter i køleskab.
Kom den afkølede sirup, mynten og kiwierne (skal være skrællede) i en blender, og bland ingredienserne sammen til en fin masse. Pres massen igennem en finmasket si, og bland den sammen med mineralvandet. Drikken nedkøles herefter i køleskab.
Anretning
Kom jordbærmarmelade på en kagetallerken. Tag 4 long drink glas, og dyb dem skiftevis i marmeladen. Drej glasset mod venstre, så der løber nogle dråber marmelade ned langs siden af glasset. Hæld dernæst heksedrikken op i glassene.