
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter | ||
1 kg kg | kartofler
kartoffel (kogte kartofler) | ||
2 | løg løg | ||
2 - 3 spsk. spsk. | solsikkeolie solsikkeolie | ||
1 spsk. spsk. | tomatpuré tomatpuré | ||
500 ml ml | grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
1 | laurbærblade laurbærblad | ||
1 - 2 tsk. tsk. | paprikapulver
paprikapulver (sød paprikapulver) | ||
4 | wienerpølser
wienerpølse (a 50 g) | ||
0,5 bøtter bøtte | persille persille | ||
4 spsk. spsk. | creme fraiche eller flødeskum
creme fraiche eller flødeskum (80 g) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGullasch med kartofler og peberfrugter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skræl løget, og skær det i tern. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne, skræl kartoflerne, og hak begge dele i grove tern. Steg peberfrugt og løg glasagtige i olie i 1-2 min. Tilsæt tomatpuré og kartofler, steg dem kort med. Spæd med bouillon, krydr med salt, peber, laurbærblad og paprikapulver, og kog det op. Lad det simre under låg i 20-25 min.Skær pølserne i strimler, varm dem kort i gullaschen, og smag den til. Pluk persillebladene af, og hak dem. Anret hver portion kartoffelgullasch med 2 spsk. creme fraiche, strø med persille.Tip
Kogetiden afhænger af kartoffelsorten: De skal være kogte uden at falde fra hinanden.