Skræl løget, og skær det i tern. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne, skræl kartoflerne, og hak begge dele i grove tern. Steg peberfrugt og løg glasagtige i olie i 1-2 min. Tilsæt tomatpuré og kartofler, steg dem kort med. Spæd med bouillon, krydr med salt, peber, laurbærblad og paprikapulver, og kog det op. Lad det simre under låg i 20-25 min.Skær pølserne i strimler, varm dem kort i gullaschen, og smag den til. Pluk persillebladene af, og hak dem. Anret hver portion kartoffelgullasch med 2 spsk. creme fraiche, strø med persille.Tip
Gullasch med kartofler og peberfrugter
Ingredienser
4
portioner
-
- 2 forskelligfarvede peberfrugter
- 1 kg kartoffel kogte kartofler
- 2 løg
- 2 - 3 spsk. solsikkeolie
- 1 spsk. tomatpuré
- 500 ml grøntsagsbouillon
- salt og peber
- 1 laurbærblad
- 1 - 2 tsk. paprikapulver sød paprikapulver
- 4 wienerpølser a 50 g
- 0,5 bøtter persille
- 4 spsk. creme fraiche eller flødeskum 80 g
Forberedelse
Kogetiden afhænger af kartoffelsorten: De skal være kogte uden at falde fra hinanden.