Gullasch med kartofler og peberfrugter

Gullasch med kartofler og peberfrugter image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 45 min

Ingredienser

4 portioner
    • 2   forskelligfarvede peberfrugter
    • 1   kg kartoffel kogte kartofler
    • 2   løg
    • 2   - 3   spsk. solsikkeolie
    • 1   spsk. tomatpuré
    • 500   ml grøntsagsbouillon
    •   salt og peber
    • 1   laurbærblad
    • 1   - 2   tsk. paprikapulver sød paprikapulver
    • 4   wienerpølser a 50 g
    • 0,5   bøtter persille
    • 4   spsk. creme fraiche eller flødeskum 80 g

Forberedelse

    Skræl løget, og skær det i tern. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne, skræl kartoflerne, og hak begge dele i grove tern. Steg peberfrugt og løg glasagtige i olie i 1-2 min. Tilsæt tomatpuré og kartofler, steg dem kort med. Spæd med bouillon, krydr med salt, peber, laurbærblad og paprikapulver, og kog det op. Lad det simre under låg i 20-25 min.Skær pølserne i strimler, varm dem kort i gullaschen, og smag den til. Pluk persillebladene af, og hak dem. Anret hver portion kartoffelgullasch med 2 spsk. creme fraiche, strø med persille.Tip

    Kogetiden afhænger af kartoffelsorten: De skal være kogte uden at falde fra hinanden.