
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGullasch med kartofler og peberfrugter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl løget, og skær det i tern. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne, skræl kartoflerne, og hak begge dele i grove tern. Steg peberfrugt og løg glasagtige i olie i 1-2 min. Tilsæt tomatpuré og kartofler, steg dem kort med. Spæd med bouillon, krydr med salt, peber, laurbærblad og paprikapulver, og kog det op. Lad det simre under låg i 20-25 min.Skær pølserne i strimler, varm dem kort i gullaschen, og smag den til. Pluk persillebladene af, og hak dem. Anret hver portion kartoffelgullasch med 2 spsk. creme fraiche, strø med persille.Tip
Kogetiden afhænger af kartoffelsorten: De skal være kogte uden at falde fra hinanden.