Super frisk. Til Lidl Pris
Gullasch med kartofler og peberfrugter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 forskelligfarvede peberfrugter forskelligfarvede peberfrugter
1 kg kg kartofler kartoffel
(kogte kartofler)
2 løg løg
2 - 3 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie
1 spsk. spsk. tomatpuré tomatpuré
500 ml ml grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
Salt og peber Salt og peber
1 laurbærblade laurbærblad
1 - 2 tsk. tsk. paprikapulver paprikapulver
(sød paprikapulver)
4 wienerpølser wienerpølse
(a 50 g)
0,5 bøtter bøtte persille persille
4 spsk. spsk. creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
(80 g)

Gullasch med kartofler og peberfrugter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(29)

Sådan gør du

Skræl løget, og skær det i tern. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne, skræl kartoflerne, og hak begge dele i grove tern. Steg peberfrugt og løg glasagtige i olie i 1-2 min. Tilsæt tomatpuré og kartofler, steg dem kort med. Spæd med bouillon, krydr med salt, peber, laurbærblad og paprikapulver, og kog det op. Lad det simre under låg i 20-25 min.Skær pølserne i strimler, varm dem kort i gullaschen, og smag den til. Pluk persillebladene af, og hak dem. Anret hver portion kartoffelgullasch med 2 spsk. creme fraiche, strø med persille.Tip

Kogetiden afhænger af kartoffelsorten: De skal være kogte uden at falde fra hinanden.