Gulerodssuppe der luner

Gulerodssuppe der luner image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 35 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   løg stort
    • 1   fed hvidløg
    • 400   g gulerødder
    • 200   g kartofler
    • 1,2   l hønsebouillon
    • 100   g flødeost naturel
    • 1   spsk. ingefær fintrevet
    • 1   - 2   chilier efter smag
    •   citronersaft
    •   salt og peber

Forberedelse

    En lækker og cremet gulerodssuppe er ideel, hvis du mangler inspiration til aftensmaden. Suppen er sprængfyldt med gode råvarer, der varmer i de kolde måneder. Gulerodssuppen indeholder både ingefær og chili, som giver et ekstra smag, hvis de traditionelle retter bliver for kedelige. God fornøjelse!

    Skræl løg, hvidløg, gulerødder og kartofler, og skær dem i grove stykker inden de kommer i en gryde med bouillonen. Lad det hele koge i 25 minutter, til gulerødderne er helt møre. Blend suppen med flødeosten til den er ensartet og cremet.

    Smag til med ingefær, chili, citronsaft, salt og friskkværnet peber.

    Tip! Du kan altid justere mængden af chili og ingefær, hvis du synes det bliver for stærkt – eller hvis du vil have suppen stærkere. Server ligeledes suppen med brød til for ekstra fylde.