Super frisk. Til Lidl Pris
Gulerodssuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
(1 stort løg)
2 fed fed hvidløg hvidløg
20 g g ingefær ingefær
500 g g gulerødder gulerod
1 rødbeder rødbede
(mellemstor)
3 spsk. spsk. ekstra jomfruolivenolie ekstra jomfruolivenolie
1 tsk. tsk. karry karry
(eller chilipulver)
2 tsk. tsk. salt salt
0,5 tsk. tsk. peber peber
1 l l bouillon bouillon
3 spsk. spsk. citronersaft citronsaft
100 g g blomkål blomkål

Gulerodssuppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(5)

Sådan gør du

Skræl gulerødder og rødbede, og skær rodfrugterne i skiver. Skræl løget, og hak det fint. Skræl ingefæren, og riv det fint på et rivejern eller snit det fint. Opvarm olien, og svits løg, hvidløg, ingefær og karry/chili et par minutter. Tilsæt gulerods- og rødbedeskiver, og steg det hele i et par minutter, imens du rører rundt. Tilsæt bouillonen, og lad suppen koge, indtil gulerødderne er møre. Blend herefter suppen med en stavblender. Du kan tilføre ekstra vand, hvis du vil have suppen tyndere. Smag til med citronsaft, salt og peber. Servér suppen, og tilsæt revet blomkål på toppen.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt75 g Kulhydrater43 g Protein14 g kcal763 kJ3189