Super frisk. Til Lidl Pris
Gulerodssuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg
(1 stort løg)
1
hvidløg hvidløg2 fed fed
ingefær ingefær20 g g
gulerødder gulerod500 g g
rødbeder rødbede
(mellemstor)
1
ekstra jomfruolivenolie ekstra jomfruolivenolie3 spsk. spsk.
karry karry
(eller chilipulver)
1 tsk. tsk.
salt salt2 tsk. tsk.
peber peber0,5 tsk. tsk.
bouillon bouillon1 l l
citronersaft citronsaft3 spsk. spsk.
blomkål blomkål100 g g

Gulerodssuppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(10)

Opskriften

Prøv vores nemme gulerodssuppe, når der skal laves hyggelig aftensmad hurtigt. Gulerodssuppen tager kun 20 minutter at lave, og der kan med fordel laves dobbeltportion, så der er nem aftensmad i flere dage. God fornøjelse!

Skræl gulerødder og rødbede, og skær rodfrugterne i skiver. Skræl løget, og hak det fint. Skræl ingefæren, og riv det fint på et rivejern eller snit det fint. Opvarm olien, og svits løg, hvidløg, ingefær og karry/chili et par minutter. Tilsæt gulerods- og rødbedeskiver, og steg det hele i et par minutter, imens du rører rundt. Tilsæt bouillonen, og lad suppen koge, indtil gulerødderne er møre. Blend herefter suppen med en stavblender. Du kan tilføre ekstra vand, hvis du vil have suppen tyndere. Smag til med citronsaft, salt og peber. Servér suppen, og tilsæt revet blomkål på toppen.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt75 g Kulhydrater43 g Protein14 g kcal763 kJ3189