
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | løg
løg (1 stort løg) | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
20 g g | ingefær ingefær | ||
500 g g | gulerødder gulerod | ||
1 | rødbeder
rødbede (mellemstor) | ||
3 spsk. spsk. | ekstra jomfruolivenolie ekstra jomfruolivenolie | ||
1 tsk. tsk. | karry
karry (eller chilipulver) | ||
2 tsk. tsk. | salt salt | ||
0,5 tsk. tsk. | peber peber | ||
1 l l | bouillon bouillon | ||
3 spsk. spsk. | citronersaft citronsaft | ||
100 g g | blomkål blomkål |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGulerodssuppe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Prøv vores nemme gulerodssuppe, når der skal laves hyggelig aftensmad hurtigt. Gulerodssuppen tager kun 20 minutter at lave, og der kan med fordel laves dobbeltportion, så der er nem aftensmad i flere dage. God fornøjelse!
Skræl gulerødder og rødbede, og skær rodfrugterne i skiver. Skræl løget, og hak det fint. Skræl ingefæren, og riv det fint på et rivejern eller snit det fint. Opvarm olien, og svits løg, hvidløg, ingefær og karry/chili et par minutter. Tilsæt gulerods- og rødbedeskiver, og steg det hele i et par minutter, imens du rører rundt. Tilsæt bouillonen, og lad suppen koge, indtil gulerødderne er møre. Blend herefter suppen med en stavblender. Du kan tilføre ekstra vand, hvis du vil have suppen tyndere. Smag til med citronsaft, salt og peber. Servér suppen, og tilsæt revet blomkål på toppen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann