Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen. Tilsæt skyr og pisk, indtil det er en lysegul masse. Tilsæt mel, havregryn og salt og pisk massen godt sammen. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern og bland dem i dejen. Kom smør eller olivenolie på panden og varm den op. Panden skal være varm, men smørret må ikke ryge.
Gulerodspandekager
Ingredienser
2
portioner
-
- 3 æg
- 3 spsk. skyr eller yoghurt
- 3 spsk. havregryn
- 2 gulerødder mellemstore
- citronersaft
- 1 tsk. salt
- olivenolie
Forberedelse
Det bliver tykke pandekager, ligesom amerikanske pandekager, så lav dem ikke alt for store i omkreds. Steg, indtil du kan få paletkniven ind under pandekagen, og giv den så 2-3 min. på den anden side ved lav varme - Så er den klar til at spise!
Udarbejdet af Birgitte Nymann