
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
3 | æg æg | ||
3 spsk. spsk. | skyr
skyr (eller yoghurt) | ||
3 spsk. spsk. | havregryn havregryn | ||
2 | gulerødder
gulerod (mellemstore) | ||
citronersaft citronsaft | |||
1 tsk. tsk. | salt salt | ||
olivenolie olivenolie |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGulerodspandekager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen. Tilsæt skyr og pisk, indtil det er en lysegul masse. Tilsæt mel, havregryn og salt og pisk massen godt sammen. Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern og bland dem i dejen. Kom smør eller olivenolie på panden og varm den op. Panden skal være varm, men smørret må ikke ryge.
Det bliver tykke pandekager, ligesom amerikanske pandekager, så lav dem ikke alt for store i omkreds. Steg, indtil du kan få paletkniven ind under pandekagen, og giv den så 2-3 min. på den anden side ved lav varme - Så er den klar til at spise!
Udarbejdet af Birgitte Nymann