Super frisk. Til Lidl Pris
Gulerodskage med chili-ostecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Gulerodskage

hvedemel hvedemel300 g g
stødt kanel stødt kanel3 tsk. tsk.
stødt ingefær stødt ingefær1 tsk. tsk.
natron natron2 tsk. tsk.
rapsolie rapsolie3 dl dl
rørsukker rørsukker150 g g
brun farin brun farin150 g g
æg æg4
gulerødder gulerod
(revet gulerod)
500 g g
salt salt0,5 tsk. tsk.

Ostecreme

ostecreme med chili ostecreme med chili
(Hvis den skal være færdigkøbt)
flødeost flødeost200 g g
blødt smør blødt smør150 g g
vaniljesukker vaniljesukker1 - 2 spsk. spsk.

Gulerodskage med chili-ostecreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(14)

Opskriften

Gulerodskage med ostecreme er en klassiker hele året rundt i mange hjem. I denne opskrift på gulerodskage med chili-ostecreme giver vi den traditionelle topping et twist, og udfordrer dine smagsløg – på den gode måde. Ostecremen suppleres fremragende af chilismagen uden at det stærke bliver for overdøvende eller kraftigt. Overrask familien eller dine gæster med vores gulerodskage med chili-ostecreme. God fornøjelse!

Gulerodskage

Rør hvedemel, kanel, ingefær, natron, rørsukker, brun farin og salt sammen i en skål. Hæld revet gulerod, æg og rapsolie i. Pisk dejen, til den er luftig. Hæld dejen i en springform (Ø 26 cm). Bag kagen i en forvarmet ovn ved 180 °C i 45-60 min. Tjek, om kagen er bagt færdig ved at stikke en kødnål ned i midten. Hvis dejen hænger fast, skal kagen bages mere.Tag kagen ud og lad den køle helt af, før du smører ostecremen på.

Ostecreme

Pisk alle ingredienserne sammen, fordel ostecremen på kagen og server.