
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Gulerodskage
hvedemel hvedemel | 300 g g | ||
stødt kanel stødt kanel | 3 tsk. tsk. | ||
stødt ingefær stødt ingefær | 1 tsk. tsk. | ||
natron natron | 2 tsk. tsk. | ||
rapsolie rapsolie | 3 dl dl | ||
rørsukker rørsukker | 150 g g | ||
brun farin brun farin | 150 g g | ||
æg æg | 4 | ||
gulerødder
gulerod (revet gulerod) | 500 g g | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. |
Ostecreme
ostecreme med chili
ostecreme med chili (Hvis den skal være færdigkøbt) | |||
flødeost flødeost | 200 g g | ||
blødt smør blødt smør | 150 g g | ||
vaniljesukker vaniljesukker | 1 - 2 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGulerodskage med chili-ostecreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Gulerodskage med ostecreme er en klassiker hele året rundt i mange hjem. I denne opskrift på gulerodskage med chili-ostecreme giver vi den traditionelle topping et twist, og udfordrer dine smagsløg – på den gode måde. Ostecremen suppleres fremragende af chilismagen uden at det stærke bliver for overdøvende eller kraftigt. Overrask familien eller dine gæster med vores gulerodskage med chili-ostecreme. God fornøjelse!
Gulerodskage
Rør hvedemel, kanel, ingefær, natron, rørsukker, brun farin og salt sammen i en skål. Hæld revet gulerod, æg og rapsolie i. Pisk dejen, til den er luftig. Hæld dejen i en springform (Ø 26 cm). Bag kagen i en forvarmet ovn ved 180 °C i 45-60 min. Tjek, om kagen er bagt færdig ved at stikke en kødnål ned i midten. Hvis dejen hænger fast, skal kagen bages mere.Tag kagen ud og lad den køle helt af, før du smører ostecremen på.
Ostecreme
Pisk alle ingredienserne sammen, fordel ostecremen på kagen og server.