Super frisk. Til Lidl Pris
Gulerodskage med chili-ostecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Gulerodskage

300 g g hvedemel hvedemel
3 tsk. tsk. stødt kanel stødt kanel
1 tsk. tsk. stødt ingefær stødt ingefær
2 tsk. tsk. natron natron
3 dl dl rapsolie rapsolie
150 g g rørsukker rørsukker
150 g g brun farin brun farin
4 æg æg
500 g g gulerødder gulerod
(revet gulerod)
0,5 tsk. tsk. salt salt

Ostecreme

ostecreme med chili ostecreme med chili
(Hvis den skal være færdigkøbt)
200 g g flødeost flødeost
150 g g blødt smør blødt smør
1 - 2 spsk. spsk. vaniljesukker vaniljesukker

Gulerodskage med chili-ostecreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:15 t
(12)

Sådan gør du

GulerodskageRør hvedemel, kanel, ingefær, natron, rørsukker, brun farin og salt sammen i en skål. Hæld revet gulerod, æg og rapsolie i. Pisk dejen, til den er luftig. Hæld dejen i en springform (Ø 26 cm). Bag kagen i en forvarmet ovn ved 180 °C i 45-60 min. Tjek, om kagen er bagt færdig ved at stikke en kødnål ned i midten. Hvis dejen hænger fast, skal kagen bages mere.Tag kagen ud og lad den køle helt af, før du smører ostecremen på.OstecremePisk alle ingredienserne sammen, fordel ostecremen på kagen og server.