Gulerodskage med chili-ostecreme

Gulerodskage med chili-ostecreme image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:15 t

Ingredienser

10 portioner
  • Gulerodskage

    • 300   g hvedemel
    • 3   tsk. stødt kanel
    • 1   tsk. stødt ingefær
    • 2   tsk. natron
    • 3   dl rapsolie
    • 150   g rørsukker
    • 150   g brun farin
    • 4   æg
    • 500   g gulerødder revet gulerod
    • 0,5   tsk. salt
  • Ostecreme

    •   ostecreme med chili Hvis den skal være færdigkøbt
    • 200   g flødeost
    • 150   g blødt smør
    • 1   - 2   spsk. vaniljesukker

Forberedelse

    Gulerodskage med ostecreme er en klassiker hele året rundt i mange hjem. I denne opskrift på gulerodskage med chili-ostecreme giver vi den traditionelle topping et twist, og udfordrer dine smagsløg – på den gode måde. Ostecremen suppleres fremragende af chilismagen uden at det stærke bliver for overdøvende eller kraftigt. Overrask familien eller dine gæster med vores gulerodskage med chili-ostecreme. God fornøjelse!

    Gulerodskage

    Rør hvedemel, kanel, ingefær, natron, rørsukker, brun farin og salt sammen i en skål. Hæld revet gulerod, æg og rapsolie i. Pisk dejen, til den er luftig. Hæld dejen i en springform (Ø 26 cm). Bag kagen i en forvarmet ovn ved 180 °C i 45-60 min. Tjek, om kagen er bagt færdig ved at stikke en kødnål ned i midten. Hvis dejen hænger fast, skal kagen bages mere.Tag kagen ud og lad den køle helt af, før du smører ostecremen på.

    Ostecreme

    Pisk alle ingredienserne sammen, fordel ostecremen på kagen og server.