
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Muffins
150 g g | hvedemel hvedemel | ||
180 g g | brun farin brun farin | ||
1 tsk. tsk. | natron natron | ||
1 tsk. tsk. | kanel kanel | ||
0,5 tsk. tsk. | salt salt | ||
2 | æg æg | ||
2 dl dl | olivenolie olivenolie | ||
250 g g | gulerødder
gulerod (fintrevet gulerod) | ||
100 g g | pekannødder
pekannødder (finthakkede pekannødder) |
Frosting
320 g g | flormelis flormelis | ||
50 g g | smør smør | ||
125 g g | flødeost flødeost |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGulerodscupcakes med frosting
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Muffin
Tænd ovnen på 180 grader. Bland mel, brun farin, natron og kanel i en skål.Tilføj æg og olie og rør godt rundt.Tilsæt de finthakkede nødder og fintrevet gulerod, og rør godt rundt. Hæld dejen i forme og bag dem ved 180 grader i ca. 20 min. Tag kagerne ud, og lad dem køle.
Frosting
Bland flormelis, smør og flødeost i en skål. Pisk med en håndmikser ved lav hastighed. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig.Smør frosting på kagerne, og pynt med finthakkede pekannødder.