Super frisk. Til Lidl Pris
Gulerodscupcakes med frosting

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Muffins

150 g g hvedemel hvedemel
180 g g brun farin brun farin
1 tsk. tsk. natron natron
1 tsk. tsk. kanel kanel
0,5 tsk. tsk. salt salt
2 æg æg
2 dl dl olivenolie olivenolie
250 g g gulerødder gulerod
(fintrevet gulerod)
100 g g pekannødder pekannødder
(finthakkede pekannødder)

Frosting

320 g g flormelis flormelis
50 g g smør smør
125 g g flødeost flødeost

Gulerodscupcakes med frosting

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(17)

Opskriften

Hvem elsker ikke frosting? Disse gulerodscupcakes med frosting smager himmelsk. Opskriften er nem at gå til og de vil gøre sig godt på et hvert kagebord. De er perfekte til fødselsdagsfejring, en hyggelig eftermiddag med veninderne eller måske er det din tur til at have kage med på arbejde? Derudover er de nemme at tematisere. Farv f.eks. frostingen orange og du er godt på vej til en halloween kage eller måske gul med et påskeæg og du har en påskekage. Det er kun fantasien der sætter grænserne og en ting er sikker de smager vidunderligt.

Muffin

Tænd ovnen på 180 grader. Bland mel, brun farin, natron og kanel i en skål.Tilføj æg og olie og rør godt rundt.Tilsæt de finthakkede nødder og fintrevet gulerod, og rør godt rundt. Hæld dejen i forme og bag dem ved 180 grader i ca. 20 min. Tag kagerne ud, og lad dem køle.

Frosting

Bland flormelis, smør og flødeost i en skål. Pisk med en håndmikser ved lav hastighed. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig.Smør frosting på kagerne, og pynt med finthakkede pekannødder.