Gulerodscupcakes med frosting

Gulerodscupcakes med frosting image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 50 min

Ingredienser

4 personer
  • Muffins

    • 150   g hvedemel
    • 180   g brun farin
    • 1   tsk. natron
    • 1   tsk. kanel
    • 0,5   tsk. salt
    • 2   æg
    • 2   dl olivenolie
    • 250   g gulerødder fintrevet gulerod
    • 100   g pekannødder finthakkede pekannødder
  • Frosting

    • 320   g flormelis
    • 50   g smør
    • 125   g flødeost

Forberedelse

    Hvem elsker ikke frosting? Disse gulerodscupcakes med frosting smager himmelsk. Opskriften er nem at gå til og de vil gøre sig godt på et hvert kagebord. De er perfekte til fødselsdagsfejring, en hyggelig eftermiddag med veninderne eller måske er det din tur til at have kage med på arbejde? Derudover er de nemme at tematisere. Farv f.eks. frostingen orange og du er godt på vej til en halloween kage eller måske gul med et påskeæg og du har en påskekage. Det er kun fantasien der sætter grænserne og en ting er sikker de smager vidunderligt.

    Muffin

  1. Tænd ovnen på 180 grader.

  2. Bland mel, brun farin, natron og kanel i en skål.

  3. Tilføj æg og olie og rør godt rundt.

  4. Tilsæt de finthakkede nødder og fintrevet gulerod, og rør godt rundt.

  5. Hæld dejen i forme og bag dem ved 180 grader i ca. 20 min.

  6. Tag kagerne ud, og lad dem køle.

  7. Frosting

  8. Bland flormelis, smør og flødeost i en skål.

  9. Pisk med en håndmikser ved lav hastighed. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig.

  10. Smør frosting på kagerne, og pynt med finthakkede pekannødder.