Super frisk. Til Lidl Pris
Gulerodscupcakes med frosting

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Muffins

150 g g hvedemel hvedemel
180 g g brun farin brun farin
1 tsk. tsk. natron natron
1 tsk. tsk. kanel kanel
0,5 tsk. tsk. salt salt
2 æg æg
2 dl dl olivenolie olivenolie
250 g g gulerødder gulerod
(fintrevet gulerod)
100 g g pekannødder pekannødder
(finthakkede pekannødder)

Frosting

320 g g flormelis flormelis
50 g g smør smør
125 g g flødeost flødeost

Gulerodscupcakes med frosting

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(9)

Sådan gør du

Muffin

Tænd ovnen på 180 grader. Bland mel, brun farin, natron og kanel i en skål.Tilføj æg og olie og rør godt rundt.Tilsæt de finthakkede nødder og fintrevet gulerod, og rør godt rundt. Hæld dejen i forme og bag dem ved 180 grader i ca. 20 min. Tag kagerne ud, og lad dem køle.

Frosting

Bland flormelis, smør og flødeost i en skål. Pisk med en håndmikser ved lav hastighed. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig.Smør frosting på kagerne, og pynt med finthakkede pekannødder.