
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Muffins
Frosting
320 g g | flormelis flormelis | ||
50 g g | smør smør | ||
125 g g | flødeost flødeost |
Gulerodscupcakes med frosting
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:50
min
(3)
Sådan gør du
Muffin
Tænd ovnen på 180 grader. Bland mel, brun farin, natron og kanel i en skål.Tilføj æg og olie og rør godt rundt.Tilsæt de finthakkede nødder og fintrevet gulerod, og rør godt rundt. Hæld dejen i forme og bag dem ved 180 grader i ca. 20 min. Tag kagerne ud, og lad dem køle.
Frosting
Bland flormelis, smør og flødeost i en skål. Pisk med en håndmikser ved lav hastighed. Pisk i 5 minutter ved høj hastighed til cremen er let og luftig.Smør frosting på kagerne, og pynt med finthakkede pekannødder.