Super frisk. Til Lidl Pris
Gulerods- og ingefærsuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

gulerødder gulerod8
kartofler kartoffel2
vand vand8 dl dl
vineddike vineddike1 spsk. spsk.
røde chilier rød chili1
paprika paprika0,5 tsk. tsk.
salt salt
kikærter kikærter
(ristede)
50 g g
sellerier selleri2 stokke stok
ingefærkoncentrat ingefærkoncentrat3 spsk. spsk.
peber peber
kokosmælk kokosmælk3 spsk. spsk.

Gulerods- og ingefærsuppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(26)

Opskriften

Vores gulerods- og ingefærsuppe sætter med garanti skub i aftensmaden. Den cremede suppe er asiatisk-inspireret, hvorfor ingefæren og gulerødder smagsnuancer, går op i en højere enhed og med sikkerhed mætter alle ved bordet. Suppen er nem at lave derhjemme, og kan serveres med brød. God fornøjelse!

Suppe

Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i små tern. Snit selleri i mindre stykker. Kom alle grøntsager og resten af ingredienserne (på nær kokosmælk) i en gryde og tilsæt vandet. Bring det hele i kog, indtil kartoflerne er kogte (det tager længere tid, jo større stykkerne er). Blend herefter grøntsagerne med en stavblender og tilsæt kokosmælk. Server gulerods- og ingefærsuppen med et drys af ristede kikærter.

Tips:

Brug evt. økologisk fløde i stedet for kokosmælk. Tilsæt kødboller eller spis suppen sammen med torskerogns- og tunfrikadeller.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt3 g Kulhydrater10 g Protein4 g kcal185 kJ777