Super frisk. Til Lidl Pris
Gulerods- og ingefærsuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

8 gulerødder gulerod
2 kartofler kartoffel
8 dl dl vand vand
1 spsk. spsk. vineddike vineddike
1 røde chilier rød chili
0,5 tsk. tsk. paprika paprika
salt salt
50 g g kikærter kikærter
(ristede)
2 stokke stok sellerier selleri
3 spsk. spsk. ingefærkoncentrat ingefærkoncentrat
peber peber
3 spsk. spsk. kokosmælk kokosmælk

Gulerods- og ingefærsuppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(23)

Opskriften

Vores gulerods- og ingefærsuppe sætter med garanti skub i aftensmaden. Den cremede suppe er asiatisk-inspireret, hvorfor ingefæren og gulerødder smagsnuancer, går op i en højere enhed og med sikkerhed mætter alle ved bordet. Suppen er nem at lave derhjemme, og kan serveres med brød. God fornøjelse!

Suppe

Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i små tern. Snit selleri i mindre stykker. Kom alle grøntsager og resten af ingredienserne (på nær kokosmælk) i en gryde og tilsæt vandet. Bring det hele i kog, indtil kartoflerne er kogte (det tager længere tid, jo større stykkerne er). Blend herefter grøntsagerne med en stavblender og tilsæt kokosmælk. Server gulerods- og ingefærsuppen med et drys af ristede kikærter.

Tips:

Brug evt. økologisk fløde i stedet for kokosmælk. Tilsæt kødboller eller spis suppen sammen med torskerogns- og tunfrikadeller.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt3 g Kulhydrater10 g Protein4 g kcal185 kJ777