
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGulerods- og ingefærsuppe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Vores gulerods- og ingefærsuppe sætter med garanti skub i aftensmaden. Den cremede suppe er asiatisk-inspireret, hvorfor ingefæren og gulerødder smagsnuancer, går op i en højere enhed og med sikkerhed mætter alle ved bordet. Suppen er nem at lave derhjemme, og kan serveres med brød. God fornøjelse!
Suppe
Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i små tern. Snit selleri i mindre stykker. Kom alle grøntsager og resten af ingredienserne (på nær kokosmælk) i en gryde og tilsæt vandet. Bring det hele i kog, indtil kartoflerne er kogte (det tager længere tid, jo større stykkerne er). Blend herefter grøntsagerne med en stavblender og tilsæt kokosmælk. Server gulerods- og ingefærsuppen med et drys af ristede kikærter.
Tips:
Brug evt. økologisk fløde i stedet for kokosmælk. Tilsæt kødboller eller spis suppen sammen med torskerogns- og tunfrikadeller.
Udarbejdet af Birgitte Nymann