
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
8 | gulerødder gulerod | ||
2 | kartofler kartoffel | ||
8 dl dl | vand vand | ||
1 spsk. spsk. | vineddike vineddike | ||
1 | røde chilier rød chili | ||
0,5 tsk. tsk. | paprikaer paprika | ||
salt salt | |||
50 g g | kikærter
kikærter (ristede) | ||
2 stokke stok | sellerier selleri | ||
3 spsk. spsk. | ingefærkoncentrat ingefærkoncentrat | ||
peber peber | |||
3 spsk. spsk. | kokosmælk kokosmælk |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGulerods- og ingefærsuppe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Suppe
Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i små tern. Snit selleri i mindre stykker. Kom alle grøntsager og resten af ingredienserne (på nær kokosmælk) i en gryde og tilsæt vandet. Bring det hele i kog, indtil kartoflerne er kogte (det tager længere tid, jo større stykkerne er). Blend herefter grøntsagerne med en stavblender og tilsæt kokosmælk. Server gulerods- og ingefærsuppen med et drys af ristede kikærter.
Tips:
Brug evt. økologisk fløde i stedet for kokosmælk. Tilsæt kødboller eller spis suppen sammen med torskerogns- og tunfrikadeller.
Udarbejdet af Birgitte Nymann