Grøntsagsrösti

Grøntsagsrösti

NiveauNem
Tid10 min

Forberedelse

    Snit porrer og løg fint. Skræl kartoflen og riv den på den grove side af rivejernet. Steg porrer, løg og kartoffel i 1-2 min. på panden i smør. Pisk ægget sammen med natron og salt. Tilsæt grøntsagerne, når de er kølet en smule af. Kom til sidst melet i og rør det hele sammen. Form 8 portioner af massen og steg dem på panden i 2-3 min. på hver side. Herefter sætter du dem i ovnen på 180 grader i 15-20 min.

    Tip

    Brug pastinak eller gulerødder i stedet for kartoffel.

    Brug röstierne som brød, når du laver en sandwich eller serverer en burger.

    Kom dem evt. i en muffinform og pres röstierne ned for at give dem en mere symmetrisk form hele vejen rundt.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal764 kCal
Kulhydrat (g) 92 g
Protein (g) 38 g
Fedt (g)25 g