Snit grøntsagerne og løgene fint.
Grøntsagsomelet
Ingredienser
1
portion
-
Grøntsager
- 100 g blandede grøntsager fx. blomkål eller broccoli
-
- 0,5 løg
- 1 spsk. smør
- 2 æg
- 0,5 spsk. citronersaft eller sojasauce
- 1 rød chili stærk
- salt
Forberedelse
Kom smørret på panden og steg grøntsagerne og løgene i 1-2 min., mens du rører rundt.
Rør æggene sammen med citronsaft og chili.
Hæld æggemassen over grøntsagerne og steg indtil den er næsten stivnet.
Fold grøntsagsomeletten på en tallerken, så den ene halvdel lægges ind over den anden, og lad den stå i 2-3 min. inden servering.
Drys med salt, hvis du vil.
Tip: Lav en ekstra omelet, når du alligevel er i gang. Brug den som frokostwrap, hvor du kommer salat ind i den. Spis evt. et stykke rugbrød til omeletten.
Udarbejdet af Birgitte Nymann