Grøntsagsgryde med æg og quinoa

Grøntsagsgryde med æg og quinoa image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 45 min

Ingredienser

4 portioner
    • 2   rødløg
    • 700   g kartofler
    • 500   g gulerødder
    • 2   spsk. olivenolie
    • 500   g tomat pasta
    • 5   dl bouillon
    • 3   porrer
    • 100   g quinoa
    •   salt og peber
    • 4   æg
    • 1   chili finthakket
    • 1   bundt persille hakket

Forberedelse

    Skræl løg, kartofler og gulerødder og skær dem i tern. Kom olie i en stor gryde og svits grøntsagerne til løgene er klare. Tilsæt tomat og bouillon og lad retten simre under låg i 15 minutter. Skær porrerne i tykke skiver.

    Tilsæt quinoa og porrer til retten og lad den simre videre under låg i 10 minutter. ’

    Tag låget af og rør i gryden. Lav fire fordybninger i overfladen af gryderetten og slå et æg ud i hver fordybning.

    Læg låg på og lad retten simre 5-7 minutter til æggene er hvide og blommen stadig mærkes blød, når du forsigtigt trykker på den.

    Server straks og drys med frisk chili og hakket persille.