Skræl løg, kartofler og gulerødder og skær dem i tern. Kom olie i en stor gryde og svits grøntsagerne til løgene er klare. Tilsæt tomat og bouillon og lad retten simre under låg i 15 minutter. Skær porrerne i tykke skiver.
Grøntsagsgryde med æg og quinoa
Ingredienser
4
portioner
-
- 2 rødløg
- 700 g kartofler
- 500 g gulerødder
- 2 spsk. olivenolie
- 500 g tomat pasta
- 5 dl bouillon
- 3 porrer
- 100 g quinoa
- salt og peber
- 4 æg
- 1 chili finthakket
- 1 bundt persille hakket
Forberedelse
Tilsæt quinoa og porrer til retten og lad den simre videre under låg i 10 minutter. ’
Tag låget af og rør i gryden. Lav fire fordybninger i overfladen af gryderetten og slå et æg ud i hver fordybning.
Læg låg på og lad retten simre 5-7 minutter til æggene er hvide og blommen stadig mærkes blød, når du forsigtigt trykker på den.
Server straks og drys med frisk chili og hakket persille.