Grøntsagsbrød

Grøntsagsbrød image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 35 min

Ingredienser

1 portion
    • 200   g gulerødder
    • 500   g broccoli
    • 200   g kikærter
    • 200   g fuldkornshvedemel
    • 50   g hørfrø
    • 50   g sesamfrø
    • 8   æg
    • 0,5   dl olivenolie
    • 1   - 2   tsk. salt

Forberedelse

    Riv gulerødderne og kør broccolien i foodprocessoren, indtil den er helt findelt. Kom gulerødder og broccoli i en skål. Hæld kikærterne i foodprocessoren og kør, til de er malet fint. Tilsæt revne gulerødder og broccoli. Kom herefter resten af ingredienserne i og rør blandingen godt sammen. Kom dejen i en brødform og bag brødet ved 180 grader i 40 min.

    Server med ristede kikærter og mandelsmør.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann