Tag bønner, majs og ærter ud af fryseren og lad dem tø op i ca. 20 min. (ikke for længe). Kom dem så i en foodprocessor sammen med koriander, mel, solsikkefrø og krydderier. Kør det hele grundigt i foodprocessoren, til du har en dej, der kan formes. Til sidst tilsætter du sesamfrø og rører dem ind i dejen. Lav 5 bøffer og stil dem i køleskabet i min. 1 time, inden du steger dem. Så bliver de fastere og ”sætter” sig bedre. Steg bøfferne i 6-7 min. på hver side i smør eller olie. Server gerne bøfferne sammen med en salat.
Grøntsagsbøffer
Ingredienser
5
stk.
-
- 200 g edamamebønner frosne
- 200 g majs frosne
- 200 g ærter frosne
- 0,5 bundter koriander
- 75 g fuldkornshvedemel
- 1 spsk. solsikkekerner
- 1 tsk. cayennepeber
- 0,5 tsk. salt
- 1 spsk. sesamfrø
- olivenolie
Forberedelse
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Næringsindhold pr. portion
Kcal
216
Protein (g)
10.5
Kulhydrat (g)
29.5
Fedt (g)
6.5