Grøntsagsbøffer

Grøntsagsbøffer image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

5 stk.
    • 200   g edamamebønner frosne
    • 200   g majs frosne
    • 200   g ærter frosne
    • 0,5   bundter koriander
    • 75   g fuldkornshvedemel
    • 1   spsk. solsikkekerner
    • 1   tsk. cayennepeber
    • 0,5   tsk. salt
    • 1   spsk. sesamfrø
    •   olivenolie

Forberedelse

    Tag bønner, majs og ærter ud af fryseren og lad dem tø op i ca. 20 min. (ikke for længe). Kom dem så i en foodprocessor sammen med koriander, mel, solsikkefrø og krydderier. Kør det hele grundigt i foodprocessoren, til du har en dej, der kan formes. Til sidst tilsætter du sesamfrø og rører dem ind i dejen. Lav 5 bøffer og stil dem i køleskabet i min. 1 time, inden du steger dem. Så bliver de fastere og ”sætter” sig bedre. Steg bøfferne i 6-7 min. på hver side i smør eller olie. Server gerne bøfferne sammen med en salat.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 216
Protein (g) 10.5
Kulhydrat (g) 29.5
Fedt (g) 6.5