Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme

Grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 portioner
  • Vafler

    • 200   g spinat
    • 3   æg
    • 2   dl hvedemel
    • 1   dl mælk
    • 1   tsk. salt
    • 1   tsk. bagepulver
    •   smør
  • Fyld

    • 4   - 6   æg
    • 1   bundt radise
    • 1   fennikel
    • 1   skalotteløg
    • 1   bundt dild
    • 0,5   citroner
    •   olivenolie
  • Dilddressing

    • 2   dl creme fraiche eller flødeskum
    • 2   tsk. dijonsennep
    •   salt og peber
    • 200   g stenbiderrogn
  • Derudover

    •   brød

Forberedelse

    Disse grønne frokostvafler med stenbiderrogn og dildcreme er virkelig mundvandsdryppende. De sender virkelig dine tanker mod forår og påske. Frokostvafler med stenbiderrogn er et fantastisk valg til en påskefrokost. De emmer af forår og så smager de bare himmelsk! De er nemme at gå til – de kræver blot du har et vaffeljern. Derudover er det blot et spørgsmål om tid, inden du er klar til at imponere dine påskegæster med disse lækre grønne vafler med stenbiderrogn og dildcreme.

    Vafler

  1. Tænd for vaffeljernet.

  2. Skyl spinaten, og blend den med æg, mel, mælk, salt og bagepulver til en helt glat og grøn dej i en foodprocessor eller blender.

  3. Pensl vaffeljernet med smør, og bag vafler af dejen.

  4. Fyld

  5. Kog æggene 7-10 minutter afhængig af, om du vil have dem smilende ellerhårdkogte.

  6. Pil dem og skær demi kvarte og krydr med lidt salt.

  7. Skær fennikel i tynde skiver, fx på et mandolinjern.

  8. Nip og skær radiser i mindrestykker.

  9. Pil og skær skalotteløg i tynde ringe.

  10. Pluk ærtespirerne og hakdilden groft.

  11. Gem halvdelen til dressingen.

  12. Vend fennikel, radiser, skalotteløg, ærtespirer og dild sammen med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.

  13. Dilddressing

  14. Rør creme fraiche med dijonsennep, salt, peber og dild.

  15. Smag til med salt og peber.

  16. Anret salaten på et fad og kom skefuldeaf dildcreme over.

  17. Kom herefter de kvarte æg og stenbiderogn på.

  18. Serveres med brød og evt. resten af stenbiderrognen til.