Grønne frokostvafler

Grønne frokostvafler image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 15 min

Ingredienser

2 portioner
    • 2   æg ca. 110 g
    • 1   dl skyr ca. 100 g
    • 100   g havremel
    • 50   g spinat
    • 20   g smør
    • 1   knsp. natron
    • 1   håndfuld krydderurt efter eget valg
    • 0,5   tsk. salt
    • 1   knsp. peber

Forberedelse

    Blend alle ingredienserne til spinat og krydderurter er findelte i dejen. Varm vaffeljernet op og bag vaflerne i 2-3 minutter pr. stk.Tip

    Brug vaflerne som sandwichbrød eller burgerboller.

    Spis dem som mellemmåltid eller til morgenmad.

    Frys dem ned og rist dem på panden, når du har brug for ”hurtig mad”.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 772
Protein (g) 39
Kulhydrat (g) 34
Fedt (g) 64