Grillet spidskål med brunet smør og hasselnødder

kokkelandsholdet
kokkelandsholdet
Grillet spidskål med brunet smør og hasselnødder image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

2 stk.
    • 2   spidskål
    • 150   g smør
    • 50   g hasselnødder
    • 30   g kapers
    • 2   citroner

Forberedelse

    Skær spidskålene over, og marinér dem med olivenolie. Skær lidt af stokken, da den skal have lang tilberedning.

    Grill de halve spidskål på skærefladen i ca. 12 minutter, til de er tilberedt.

    Lad smørret brune i en gryde, til det er gyldent og dufter af ristede hasselnødder.

    Rist hasselnødderne.

    Skær kapers og citron til i passende stykker.

    Miks det brunede smør og fyldet sammen.

    Anret.