Skær icebergsalat og spinat i mindre stykker - vej op i en blender med sennep, æbleeddike og salt.
Grillet avocado og hjertesalat med iceberg-dressing
Ingredienser
1
portion
-
- 1 avocado
- 100 g icebergsalat
- 1 hjertesalat
- 35 g spinat
- 1 tsk. sennep
- 1 tsk. æbleeddike
- 1 tsk. salt
- 20 g hasselnødder ristede
- 2 spsk. olivenolie store
Forberedelse
Blend på fuld speed i ca. 20 sek. Juster til med salt og eddike. Opbevar på køl.
Hjertesalat skylles og skæres over på midten.
Avocado skæres over på midten og stenen tages ud.
Pensel både avocado og hjertesalat med olie på skærefladen og grill derefter på skærefladen.
Skal grilles ca. 2 min ved hård varme.
Marinér hjertesalaten med salatdressingen, skær derefter avocado ud og pynt med halve hasselnødder og urter.