Super frisk. Til Lidl Pris
Grillet ananas med dessertblinis og vaniljeis.

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

ananaser ananas1
kanel kanel5 g g
sukker sukker20 g g
brun farin brun farin30 g g
rom rom20 g g

Dessertblinis

hvedemel hvedemel70 g g
boghvedemel boghvedemel35 g g
salt salt2 g g
sukker sukker15 g g
bagepulver bagepulver2 g g
natron natron1 g g
kærnemælk kærnemælk225 g g
smør smør
(smeltet)
30 g g
æggeblommer æggeblomme20 g g
æggehvider æggehvide35 g g
solsikkeolie solsikkeolie10 g g

Grillet ananas med dessertblinis og vaniljeis

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(12)

Opskriften

  1. Skræl ananassen, og skær den ud i 6 stykker på langs. Fjern den hårde midte.
  2. Bland sukker, brun farin, rom og kanel i en skål, og bland ananasstykkerne i. Sæt til side.
  3. Til dessertblinis: Bland alle tørvarer i én skål, og i en anden blandes smeltet smør, kærnemælk, olie og æggeblommer. Rør sammen med tørvarerne. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt med dejen. Hæld dejen i en sprøjtepose, eller form den på panden med en ske. Dessertblinis skal være på størrelse med en mariekiks. Steg dem på begge sider på en grillpande ved medium varme i ca. 1-2 minutter.
  4. Skru grillen op på høj varme, og grill ananasstykkerne i ca. 5-8 minutter. Skær dem ud i mindre stykker, så de passer til størrelsen på blinis.