
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener.
Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.
Ingredienser
ananaser ananas | 1 | ||
kanel kanel | 5 g g | ||
sukker sukker | 20 g g | ||
brun farin brun farin | 30 g g | ||
rom rom | 20 g g |
Dessertblinis
hvedemel hvedemel | 70 g g | ||
boghvedemel boghvedemel | 35 g g | ||
salt salt | 2 g g | ||
sukker sukker | 15 g g | ||
bagepulver bagepulver | 2 g g | ||
natron natron | 1 g g | ||
kærnemælk kærnemælk | 225 g g | ||
smør
smør (smeltet) | 30 g g | ||
æggeblommer æggeblomme | 20 g g | ||
æggehvider æggehvide | 35 g g | ||
solsikkeolie solsikkeolie | 10 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGrillet ananas med dessertblinis og vaniljeis
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skræl ananassen, og skær den ud i 6 stykker på langs. Fjern den hårde midte.
- Bland sukker, brun farin, rom og kanel i en skål, og bland ananasstykkerne i. Sæt til side.
- Til dessertblinis: Bland alle tørvarer i én skål, og i en anden blandes smeltet smør, kærnemælk, olie og æggeblommer. Rør sammen med tørvarerne. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt med dejen. Hæld dejen i en sprøjtepose, eller form den på panden med en ske. Dessertblinis skal være på størrelse med en mariekiks. Steg dem på begge sider på en grillpande ved medium varme i ca. 1-2 minutter.
- Skru grillen op på høj varme, og grill ananasstykkerne i ca. 5-8 minutter. Skær dem ud i mindre stykker, så de passer til størrelsen på blinis.