Super frisk. Til Lidl Pris
Grillet ananas med dessertblinis og vaniljeis.

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

1 ananaser ananas
5 g g kanel kanel
20 g g sukker sukker
30 g g brun farin brun farin
20 g g rom rom

Dessertblinis

70 g g hvedemel hvedemel
35 g g boghvedemel boghvedemel
2 g g salt salt
15 g g sukker sukker
2 g g bagepulver bagepulver
1 g g natron natron
225 g g kærnemælk kærnemælk
30 g g smør smør
(smeltet)
20 g g æggeblommer æggeblomme
35 g g æggehvider æggehvide
10 g g solsikkeolie solsikkeolie

Grillet ananas med dessertblinis og vaniljeis

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(6)

Sådan gør du

  1. Skræl ananassen, og skær den ud i 6 stykker på langs. Fjern den hårde midte.
  2. Bland sukker, brun farin, rom og kanel i en skål, og bland ananasstykkerne i. Sæt til side.
  3. Til dessertblinis: Bland alle tørvarer i én skål, og i en anden blandes smeltet smør, kærnemælk, olie og æggeblommer. Rør sammen med tørvarerne. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt med dejen. Hæld dejen i en sprøjtepose, eller form den på panden med en ske. Dessertblinis skal være på størrelse med en mariekiks. Steg dem på begge sider på en grillpande ved medium varme i ca. 1-2 minutter.
  4. Skru grillen op på høj varme, og grill ananasstykkerne i ca. 5-8 minutter. Skær dem ud i mindre stykker, så de passer til størrelsen på blinis.