Grillede majs med chilimayo, limesalt og ost

Grillede majs med chilimayo, limesalt og ost image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

4 stk.
    • 4   stk. majskolber
    • 1   tsk. havsalt
    • 0,5   stk. lime økologisk
    • 1   stk. æg
    • 2   dl rapsolie
    • 0,5   tsk. chiliflager
    • 1   - 2   tsk. sriracha sauce
    • 150   g feta

Forberedelse

    Grillede majskolber er altid en god idé, men har du prøvet at pimpe dem med smørelse og drys? Det kan klart anbefales, og det er det perfekte tilbehør til grillmaden. Her er de grillede majs smurt med chilimayo og drysset med smuldret feta og limesalt. Super nemt og lækkert.

  1. Riv bladene af majskolberne. Du kan evt. lade dem hænge på, ved at vippe dem helt op, men det er mest til pynt.

  2. Smør dem med olie og grill på en grill eller grillpande. De er svære at grille på en pande, hvis bladene stadig er på.

  3. De skal have god farve hele vejen rundt og være møre. Lad dem køle af.

  4. Lav imens mayo: Klæk et helt æg i en høj, smal beholder og top med olie og et drys salt.

  5. Kom en stavblender helt ned i beholderen, så "hovedet" er om æggeblommen. Blend forsigtigt og når det samler sig til en cremet masse, kan du køre stavblenderen op og ned.

  6. Smag til med chiliflager og sriracha.

  7. Smuldr feta. Mas fintrevet skal fra 1/2 lime og flagesalt godt sammen med dine fingre.

  8. Smør de nu let afkølede majskolber med chilimayo og drys med feta og limesalt. Spis!