Super frisk. Til Lidl Pris
Grillede majs med chilimayo, limesalt og ost

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

majskolber majskolber4 stk. stk.
havsalt havsalt1 tsk. tsk.
lime lime
(økologisk)
0,5 stk. stk.
æg æg1 stk. stk.
rapsolie rapsolie2 dl dl
chiliflager chiliflager0,5 tsk. tsk.
Sriracha sauce Sriracha sauce1 - 2 tsk. tsk.
feta feta150 g g

Grillede majs med chilimayo, limesalt og ost

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(0)

Opskriften

Grillede majskolber er altid en god idé, men har du prøvet at pimpe dem med smørelse og drys? Det kan klart anbefales, og det er det perfekte tilbehør til grillmaden. Her er de grillede majs smurt med chilimayo og drysset med smuldret feta og limesalt. Super nemt og lækkert.

  1. Riv bladene af majskolberne. Du kan evt. lade dem hænge på, ved at vippe dem helt op, men det er mest til pynt.
  2. Smør dem med olie og grill på en grill eller grillpande. De er svære at grille på en pande, hvis bladene stadig er på.
  3. De skal have god farve hele vejen rundt og være møre. Lad dem køle af.
  4. Lav imens mayo: Klæk et helt æg i en høj, smal beholder og top med olie og et drys salt.
  5. Kom en stavblender helt ned i beholderen, så "hovedet" er om æggeblommen. Blend forsigtigt og når det samler sig til en cremet masse, kan du køre stavblenderen op og ned.
  6. Smag til med chiliflager og sriracha.
  7. Smuldr feta. Mas fintrevet skal fra 1/2 lime og flagesalt godt sammen med dine fingre.
  8. Smør de nu let afkølede majskolber med chilimayo og drys med feta og limesalt. Spis!