
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
4 | majskolber majskolber | ||
4 stk. stk. | ståltråd ståltråd | ||
250 g g | yoghurt yoghurt | ||
1 | røde chilier rød chili | ||
1 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
1 bøtter bøtte | purløg purløg | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
0,5 | citroner
citron (saft og skal fra) |
Grillede majs med chilicreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Træk alle bladene fra majsen ned mod stilken uden at løsne dem i bunden. Fjern alle trådene, og fold bladene tilbage omkring majskolben. Bind toppen sammen med et stykke ståltråd. Læg evt. majskolberne i vand i mindst 30 minutter inden, du skal grille. Så går der ikke så let ild i bladene. Grill majskolberne i ca. 25 minutter, og vend dem ofte. Du kan også tilberede dem i ovnen ved 220 °C i 25 minutter. Rør cremen sammen af yoghurt, hakket chili, fintrevet hvidløg og masser af finthakket purløg. Smag til med salt, peber og citronsaft. Lad majskolberne hvile 5 minutter efter grillningen og vær forsigtig, når du fjerner ståltråden - den kan godt være meget varm.
Fold bladene ned om stænglen, så er der indbygget håndtag. Drys med havsalt, og kom chilicremen på.