Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på grillede majs med chilicreme fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

majskolber majskolber4
yoghurt yoghurt250 g g
røde chilier rød chili1
hvidløg hvidløg1 fed fed
purløg purløg1 bøtter bøtte
Salt og peber Salt og peber
citroner citron
(saft og skal fra)
0,5

Grillede majs med chilicreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(8)

Opskriften

Træk alle bladene fra majsen ned mod stilken uden at løsne dem i bunden. Fjern alle trådene, og fold bladene tilbage omkring majskolben. Bind toppen sammen med et stykke ståltråd. Læg evt. majskolberne i vand i mindst 30 minutter inden, du skal grille. Så går der ikke så let ild i bladene. Grill majskolberne i ca. 25 minutter, og vend dem ofte. Du kan også tilberede dem i ovnen ved 220 °C i 25 minutter. Rør cremen sammen af yoghurt, hakket chili, fintrevet hvidløg og masser af finthakket purløg. Smag til med salt, peber og citronsaft. Lad majskolberne hvile 5 minutter efter grillningen og vær forsigtig, når du fjerner ståltråden - den kan godt være meget varm.

Fold bladene ned om stænglen, så er der indbygget håndtag. Drys med havsalt, og kom chilicremen på.