Grillede majs med chilicreme

Grillede majs med chilicreme image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 4   majskolber
    • 250   g yoghurt
    • 1   rød chili
    • 1   fed hvidløg
    • 1   bøtte purløg
    •   salt og peber
    • 0,5   citroner saft og skal fra

Forberedelse

    Træk alle bladene fra majsen ned mod stilken uden at løsne dem i bunden. Fjern alle trådene, og fold bladene tilbage omkring majskolben. Bind toppen sammen med et stykke ståltråd. Læg evt. majskolberne i vand i mindst 30 minutter inden, du skal grille. Så går der ikke så let ild i bladene. Grill majskolberne i ca. 25 minutter, og vend dem ofte. Du kan også tilberede dem i ovnen ved 220 °C i 25 minutter. Rør cremen sammen af yoghurt, hakket chili, fintrevet hvidløg og masser af finthakket purløg. Smag til med salt, peber og citronsaft. Lad majskolberne hvile 5 minutter efter grillningen og vær forsigtig, når du fjerner ståltråden - den kan godt være meget varm.

    Fold bladene ned om stænglen, så er der indbygget håndtag. Drys med havsalt, og kom chilicremen på.