Grillede løg med dijon og purløg

kokkelandsholdet
kokkelandsholdet
Grillede løg med dijon og purløg image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:10 t

Ingredienser

8 stk.
    • 8   løg almindelige, danske
    • 100   g creme fraiche 38%
    • 20   g dijonsennep
    • 2   citroner
    • 30   g olivenolie
    • 10   g purløg
    • 4   g salt

Forberedelse

    Del halvdelen af løgene midt over, og pensl med lidt olivenolie.

    Grill løgene på skæresiden, til de er færdige.

    Kom den anden halvdel af løgene hele på grillen, og tilbered dem i ca. 1 time.

    Vend dressingen sammen, og gem den.

    Snit purløg.

    Anret ved at dele de halve løg ud i skaller for derefter at pille indenmaden ud af de hele grillede løg.