Grillede kyllingelår m. sommergrønt

kokkelandsholdet
kokkelandsholdet
Grillede kyllingelår m. sommergrønt image
Sværhedsgrad Svær
Forberedelse 0 min
Tilberedning 45 min

Ingredienser

4 personer
    • 4   kyllingelår med ryg
    • 200   g smør
    • 4   hvidløgsfed
    • 4   æg størrelse medium
    • 1   spsk. hvidvinseddike
    • 3   kviste rosmarin
    • 3   kviste estragon
    • 2   stk. hjertesalat
    • 1   stk. porre
    • 1   stk. squash
    • 1   stk. spidskål
    • 1   stk. fennikel
    • 2   stk. løg

Forberedelse

    Kog smørret under konstant piskning til det bruner, sigt vallen fra og lad den brunede smør trække med de knuste hvidløg.

    Pensel kylling og grøntsager med den brunede smør og tilbered det hele på grillen, pensel gerne med mere smør undervejs lad kyllingen trække 6-8 minutter inden servering.

    Slå æggene ud og kom æggeblommerne i en gryde for sig selv, tilsæt hvidvinseddike og pisk over smag varme til æggene er legeret. Pisk det resterende brunede smør ned i de legerede æg lidt ad gangen.

    Skær de tilberedte grøntsager, salater og kylling ud og anret med saucen samt friske krydderurter.