Kog smørret under konstant piskning til det bruner, sigt vallen fra og lad den brunede smør trække med de knuste hvidløg.
Grillede kyllingelår m. sommergrønt
Ingredienser
4
personer
-
- 4 kyllingelår med ryg
- 200 g smør
- 4 hvidløgsfed
- 4 æg størrelse medium
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 3 kviste rosmarin
- 3 kviste estragon
- 2 stk. hjertesalat
- 1 stk. porre
- 1 stk. squash
- 1 stk. spidskål
- 1 stk. fennikel
- 2 stk. løg
Forberedelse
Pensel kylling og grøntsager med den brunede smør og tilbered det hele på grillen, pensel gerne med mere smør undervejs lad kyllingen trække 6-8 minutter inden servering.
Slå æggene ud og kom æggeblommerne i en gryde for sig selv, tilsæt hvidvinseddike og pisk over smag varme til æggene er legeret. Pisk det resterende brunede smør ned i de legerede æg lidt ad gangen.
Skær de tilberedte grøntsager, salater og kylling ud og anret med saucen samt friske krydderurter.