
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
auberginer aubergine | 2 | |
salt salt | 2 spsk. spsk. | |
olie olie | 1 dl dl | |
hvidløg hvidløg | 3 fed fed | |
persille
persille (frisk, hakket) | 2 spsk. spsk. | |
rosmarin
rosmarin (frisk, hakket) | 1 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber |
Kyllingeurteboller
hakket kylling hakket kylling | 450 g g | |
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | |
persille
persille (frisk, hakket) | 2 spsk. spsk. | |
rosmarin
rosmarin (frisk, hakket) | 1 spsk. spsk. | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
chiliflager chiliflager | 1 tsk. tsk. | |
fedtstof til stegning fedtstof til stegning | ||
tomatsauce tomatsauce | 1 glas glas |
Tilbehør
basmatiris basmatiris |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrillede auberginer med kyllingeurteboller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær auberginer i 1 cm tykke skiver, og drys dem med salt på begge sider. Lad dem trække i 15 minutter, mens du koger ris og forbereder kylling. På den måde trækker du fugt ud af auberginerne, så de smager bedre og er nemmere at stege.
Bland hakket kylling med presset hvidløg, krydderurter, salt og chili. Form små kugler og brun dem på en pande på alle sider. Tilsæt tomatsauce, og lad dem simre ved lav varme i 15-20 minutter.
Skyl saltet af auberginerne, og dup dem tørre. Rør olie, hvidløg, krydderurter, salt og peber sammen, og pensl skiverne med noget af krydderolien på begge sider. Grill dem på en grillpande eller i ovnen under grillen, til de tager farve. Vend dem, så de bliver stegt på begge sider før de kommer tilbage i skålen med olieblandingen og alt vendes rundt. Server de lune, marinerede aubergineskiver med ris og tomatsaucen med kyllingebollerne.