
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | auberginer aubergine | ||
2 spsk spsk | salt salt | ||
1 dl dl | olie olie | ||
3 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
2 spsk spsk | persille
persille (frisk, hakket) | ||
1 spsk spsk | rosmarin
rosmarin (frisk, hakket) | ||
Salt og peber Salt og peber |
Kyllingeurteboller
450 g g | hakket kylling hakket kylling | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
2 spsk spsk | persille
persille (frisk, hakket) | ||
1 spsk spsk | rosmarin
rosmarin (frisk, hakket) | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | chiliflager chiliflager | ||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning | |||
1 glas glas | tomatsauce tomatsauce |
Tilbehør
basmatiris basmatiris |
Grillede auberginer med kyllingeurteboller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skær auberginer i 1 cm tykke skiver, og drys dem med salt på begge sider. Lad dem trække i 15 minutter, mens du koger ris og forbereder kylling. På den måde trækker du fugt ud af auberginerne, så de smager bedre og er nemmere at stege.
Bland hakket kylling med presset hvidløg, krydderurter, salt og chili. Form små kugler og brun dem på en pande på alle sider. Tilsæt tomatsauce, og lad dem simre ved lav varme i 15-20 minutter.
Skyl saltet af auberginerne, og dup dem tørre. Rør olie, hvidløg, krydderurter, salt og peber sammen, og pensl skiverne med noget af krydderolien på begge sider. Grill dem på en grillpande eller i ovnen under grillen, til de tager farve. Vend dem, så de bliver stegt på begge sider før de kommer tilbage i skålen med olieblandingen og alt vendes rundt. Server de lune, marinerede aubergineskiver med ris og tomatsaucen med kyllingebollerne.