Super frisk. Til Lidl Pris
Grillede auberginer med kyllingeurteboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

auberginer aubergine2
salt salt2 spsk. spsk.
olie olie1 dl dl
hvidløg hvidløg3 fed fed
persille persille
(frisk, hakket)
2 spsk. spsk.
rosmarin rosmarin
(frisk, hakket)
1 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber

Kyllingeurteboller

hakket kylling hakket kylling450 g g
hvidløg hvidløg2 fed fed
persille persille
(frisk, hakket)
2 spsk. spsk.
rosmarin rosmarin
(frisk, hakket)
1 spsk. spsk.
salt salt1 tsk. tsk.
chiliflager chiliflager1 tsk. tsk.
fedtstof til stegning fedtstof til stegning
tomatsauce tomatsauce1 glas glas

Tilbehør

basmatiris basmatiris

Grillede auberginer med kyllingeurteboller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(20)

Opskriften

Skær auberginer i 1 cm tykke skiver, og drys dem med salt på begge sider. Lad dem trække i 15 minutter, mens du koger ris og forbereder kylling. På den måde trækker du fugt ud af auberginerne, så de smager bedre og er nemmere at stege.

Bland hakket kylling med presset hvidløg, krydderurter, salt og chili. Form små kugler og brun dem på en pande på alle sider. Tilsæt tomatsauce, og lad dem simre ved lav varme i 15-20 minutter.

Skyl saltet af auberginerne, og dup dem tørre. Rør olie, hvidløg, krydderurter, salt og peber sammen, og pensl skiverne med noget af krydderolien på begge sider. Grill dem på en grillpande eller i ovnen under grillen, til de tager farve. Vend dem, så de bliver stegt på begge sider før de kommer tilbage i skålen med olieblandingen og alt vendes rundt. Server de lune, marinerede aubergineskiver med ris og tomatsaucen med kyllingebollerne.