
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hokkaido græskar
hokkaido græskar (ca. et halvt græskar) | 250 g g | ||
æg æg | 2 | ||
hvedemel hvedemel | 2 dl dl | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
sukker sukker | 2 tsk. tsk. | ||
kanel kanel | 1 tsk. tsk. | ||
honning honning | 1 spsk. spsk. | ||
blåbær blåbær | 1 bakker bakke | ||
olivenolie olivenolie |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteGræskarpandekager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kunne du godt tænke dig at prøve en lidt anderledes og mere fyldig udgave af de klassiske pandekager? Her finder du opskriften på de lækreste græskarpandekager med blåbær. Hokkaidoet som har det karakteristiske orange kød giver pandekagerne en super flot farve, og det kan sågar også lokke børnene til.
- Kog hokkaidoen mør med skal i 15-20 min.
- Fjern skallen og kernerne, og blend frugtkødet med æg, mel, bagepulver, sukker, kanel og honning.
- Tilsæt en håndfuld hele blåbær.
- Steg pandekagerne i 2-3 min på hver side i smør på en pande.
- Pynt med de resterende blåbær.