
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
250 g g | hokkaido græskar
hokkaido græskar ((ca. et halvt græskar)) | ||
2 | æg æg | ||
2 dl dl | hvedemel hvedemel | ||
1 tsk tsk | bagepulver bagepulver | ||
2 tsk tsk | sukker sukker | ||
1 tsk tsk | kanel kanel | ||
1 spsk spsk | honning honning | ||
1 bakker bakke | blåbær blåbær | ||
olivenolie olivenolie |
Græskarpandekager
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:50
min
(6)
Sådan gør du
Kog hokkaidoen mør med skal i 15-20 min. Fjern skallen og kernerne, og blend frugtkødet med æg, mel, bagepulver, sukker, kanel og honning. Tilsæt en håndfuld hele blåbær. Steg pandekagerne i 2-3 min på hver side i smør på en pande. Pynt med de resterende blåbær.