Super frisk. Til Lidl Pris
Græskarpandekager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hokkaido græskar hokkaido græskar
(ca. et halvt græskar)
250 g g
æg æg2
hvedemel hvedemel2 dl dl
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
sukker sukker2 tsk. tsk.
kanel kanel1 tsk. tsk.
honning honning1 spsk. spsk.
blåbær blåbær1 bakker bakke
olivenolie olivenolie

Græskarpandekager

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(10)

Opskriften

Kunne du godt tænke dig at prøve en lidt anderledes og mere fyldig udgave af de klassiske pandekager? Her finder du opskriften på de lækreste græskarpandekager med blåbær. Hokkaidoet som har det karakteristiske orange kød giver pandekagerne en super flot farve, og det kan sågar også lokke børnene til.

  1. Kog hokkaidoen mør med skal i 15-20 min.
  2. Fjern skallen og kernerne, og blend frugtkødet med æg, mel, bagepulver, sukker, kanel og honning.
  3. Tilsæt en håndfuld hele blåbær.
  4. Steg pandekagerne i 2-3 min på hver side i smør på en pande.
  5. Pynt med de resterende blåbær.