Græskarpandekager

Græskarpandekager image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 50 min

Ingredienser

5 stk.
    • 250   g hokkaido græskar ca. et halvt græskar
    • 2   æg
    • 2   dl hvedemel
    • 1   tsk. bagepulver
    • 2   tsk. sukker
    • 1   tsk. kanel
    • 1   spsk. honning
    • 1   bakke blåbær
    •   olivenolie

Forberedelse

    Kunne du godt tænke dig at prøve en lidt anderledes og mere fyldig udgave af de klassiske pandekager? Her finder du opskriften på de lækreste græskarpandekager med blåbær. Hokkaidoet som har det karakteristiske orange kød giver pandekagerne en super flot farve, og det kan sågar også lokke børnene til.

  1. Kog hokkaidoen mør med skal i 15-20 min.

  2. Fjern skallen og kernerne, og blend frugtkødet med æg, mel, bagepulver, sukker, kanel og honning.

  3. Tilsæt en håndfuld hele blåbær.

  4. Steg pandekagerne i 2-3 min på hver side i smør på en pande.

  5. Pynt med de resterende blåbær.