Super frisk. Til Lidl Pris
Græskarmuffins med kanelfrosting

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

æggehvider æggehvide50 g g
sukker sukker75 g g
mørk chokolade mørk chokolade10 g g
blødt smør blødt smør135 g g
brun farin brun farin125 g g
æg æg2 stk. stk.
hvedemel hvedemel135 g g
stødt kanel stødt kanel3 tsk. tsk.
stødt kardemomme stødt kardemomme1 tsk. tsk.
salt salt1 nip nip
bagepulver bagepulver1,25 tsk. tsk.
græskar græskar200 g g
rosiner rosin
(kan undlades)
0,5 dl dl
flødeost flødeost200 g g
flormelis flormelis50 tsk. tsk.
Muffinforme Muffinform9 stk. stk.

Græskarmuffins med kanelfrosting

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

2:00 t
(2)

Opskriften

En opskrift på saftige og krydrede græskarmuffins, der minder om gulerodskage - bare med græskar. De er toppet med en kanelfrosting. Du kan enten servere dem, som de er, eller du kan pynte med små marengspøgelser eller andet halloweenpynt på.

  1. Skal du lave marengsspøgelser, skal du starte med det. Det kan sagtens laves dagen før. Pisk 50 g æggehvider luftige og pisk derefter 75 g sukker i.
  2. Pisk i 5 minutter, til du har en sej marengs, der holder sig selv.
  3. Tænd ovnen på 110 grader varmluft.
  4. Kom marengsen i en sprøjtepose med tyl og sprøjt små toppe af marengs, der kunne ligne spøgelser. Bag dem i 1 time og 15 minutter i ovnen.
  5. Lad dem køle helt af. Laver du dem dagen før, kan du opbevare dem i en lufttæt beholder. Smelt chokoladen og mal øjne og mund på de kolde marengs.
  6. Lav dine muffins. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  7. Pisk blødt smør, brun farin og æg sammen.
  8. Bland hvedemel, kanel, kardemomme, bagepulver og salt sammen. Riv græskar groft..
  9. Pisk skiftevis græskar og melblandingen i skålen. Vend rosiner i.
  10. Kom dejen i muffinforme. De skal fyldes ca 3/4.
  11. Bag dem i 20-25 minutter, til en nål kommer ren ud af dem, når du stikker i dem. Lad dem køle af.
  12. Pisk flødeost, flormelis og kanel sammen. Smag til. Smør det ud på dine kolde muffins og pynt evt. med et marengsspøgelse.