
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
æggehvider æggehvide | 50 g g | |
sukker sukker | 75 g g | |
mørk chokolade mørk chokolade | 10 g g | |
blødt smør blødt smør | 135 g g | |
brun farin brun farin | 125 g g | |
æg æg | 2 stk. stk. | |
hvedemel hvedemel | 135 g g | |
stødt kanel stødt kanel | 3 tsk. tsk. | |
stødt kardemomme stødt kardemomme | 1 tsk. tsk. | |
salt salt | 1 nip nip | |
bagepulver bagepulver | 1,25 tsk. tsk. | |
græskar græskar | 200 g g | |
rosiner
rosin (kan undlades) | 0,5 dl dl | |
flødeost flødeost | 200 g g | |
flormelis flormelis | 50 tsk. tsk. | |
Muffinforme Muffinform | 9 stk. stk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGræskarmuffins med kanelfrosting
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
En opskrift på saftige og krydrede græskarmuffins, der minder om gulerodskage - bare med græskar. De er toppet med en kanelfrosting. Du kan enten servere dem, som de er, eller du kan pynte med små marengspøgelser eller andet halloweenpynt på.
- Skal du lave marengsspøgelser, skal du starte med det. Det kan sagtens laves dagen før. Pisk 50 g æggehvider luftige og pisk derefter 75 g sukker i.
- Pisk i 5 minutter, til du har en sej marengs, der holder sig selv.
- Tænd ovnen på 110 grader varmluft.
- Kom marengsen i en sprøjtepose med tyl og sprøjt små toppe af marengs, der kunne ligne spøgelser. Bag dem i 1 time og 15 minutter i ovnen.
- Lad dem køle helt af. Laver du dem dagen før, kan du opbevare dem i en lufttæt beholder. Smelt chokoladen og mal øjne og mund på de kolde marengs.
- Lav dine muffins. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
- Pisk blødt smør, brun farin og æg sammen.
- Bland hvedemel, kanel, kardemomme, bagepulver og salt sammen. Riv græskar groft..
- Pisk skiftevis græskar og melblandingen i skålen. Vend rosiner i.
- Kom dejen i muffinforme. De skal fyldes ca 3/4.
- Bag dem i 20-25 minutter, til en nål kommer ren ud af dem, når du stikker i dem. Lad dem køle af.
- Pisk flødeost, flormelis og kanel sammen. Smag til. Smør det ud på dine kolde muffins og pynt evt. med et marengsspøgelse.